Informatie voor bezoekers

De Dibevo-Vakbeurs 2017 wordt gehouden op een nieuwe locatie, gaat van 3 naar 2 dagen en heeft een historisch lage entreeprijs. Op zich al genoeg redenen om 8 en 9 oktober vrij te houden in je agenda!

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2017

De Dibevo-Vakbeurs 2017 zal plaatsvinden op 8 en 9 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk. De beurs duurt 2 in plaats van de al jaren gebruikelijke 3 dagen, maar is op dag 2 (maandag) veel langer geopend. Het bijkomende voordeel van een tweedaags evenement is dat het een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Die ‘opbrengst’ hebben we vervolgens ingezet om de entreeprijs zo laag mogelijk te maken.

Superlocatie in Rijswijk

Ondernemers die al langer meedraaien in de branche herkennen in de Broodfabriek misschien de vroegere Evenementenhal Rijswijk. Of juist niet, want de locatie is volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Anno 2017 is de Broodfabriek een prima bereikbare beurslocatie met veel mogelijkheden, een hoog service­niveau en volop gratis parkeerruimte.

Broodfabriek

Lage entreeprijzen

Om je beursbezoek extra aantrekkelijk te maken, zijn de entreeprijzen dit jaar lager dan ooit. Dibevo-leden kunnen twee gratis toegangskaarten bestellen en extra kaarten kopen voor slechts €15 per persoon (€12,40 excl. btw). Ben je geen lid van Dibevo? Dan bedraagt de entreeprijs € 25 maar je betaalt slechts € 18 (€ 14,88 excl. btw) als je je van te voren registreert. Bij de toegangsprijs is catering niet inbegrepen, maar we ontvangen elke bezoeker met gratis koffie/thee en een gebakje.

Koop hier je tickets

Houd er rekening mee dat de Dibevo-Vakbeurs niet toegankelijk is voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Vakbeurs 2015

Beursthema: Ken je klantkleur

Onze klanten: we houden van ze, maar een huisdiereigenaar is allang geen trouwe hond meer die als vanzelfsprekend bij jou koopt of een dienst afneemt. Als ondernemer ben je daarom bijna verplicht om je continu aan te passen aan de soms grillige wensen van je klanten. De kunst is natuurlijk om in dat veranderende klantgedrag nieuwe kansen te zien. Maar dat kan alleen als je ‘auto­magisch’ reageert op de wensen van je klant.

Eigenlijk moet je als huisdierenspecialist de eigenschappen hebben van een kameleon, het reptiel dat de kleur van zijn huidlaag als vanzelf aanpast aan de kleur van de omgeving. En daarmee komen we automatisch uit bij het thema van deze Dibevo-Vakbeurs: ‘Ken je klantkleur’. Als je dat weet, dan weet je ook precies wat er voor nodig is om je klant écht goed te kunnen helpen en mee te deinen met zijn continu veranderende verwachtingspatroon.

Kameleon

Huiskamersfeer

Dibevo stimuleert exposanten om met het beursthema aan de slag te gaan, maar gaat het ook zelf uitdiepen. De brancheorganisatie is aanwezig met een stand die ondernemers moet inspireren om het woord ‘beleving’ anders in te kleuren. De Dibevo-stand is ingericht in huiskamersfeer waarin letterlijk en figuurlijk ruimte is gemaakt voor levende dieren. Dibevo-voorzitter Joost de Jongh zegt daarover: “Wat ondernemers vaak vergeten is dat je mensen moet laten zíen hoe mooi bijvoorbeeld een aquarium, vogel- of reptielenverblijf oogt in een huiselijke omgeving. Zoiets bedenkt een klant niet: je moet het visualiseren in de sfeer van zijn huiskamer. Hoe dát eruit kan zien, tonen wij in onze stand.”

Noviteitengalerij

Op vorige edities van de Dibevo-Vakbeurs bleek de noviteitengalerij een schot in de roos. Dat concept blijft ook dit jaar onveranderd: elke exposant toont zijn beste of meest innovatieve product. Daardoor ben je als bezoeker in één oogopslag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Noviteitengalerij Dibevo-Vakbeurs 2017

De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2017, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo een vlog-starterspakket onder de inzenders. Een leuke, maar ook nuttige prijs: vloggen is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven, vertrouwen te kweken, je expertstatus te benadrukken en online beter zichtbaar te worden. Kortom: dé manier om meer klanten aan te trekken.

Toegangskaarten bestellen

Geen tijd te verliezen? Dan is dit de kortste route naar de ticketshop!

Direct tickets bestellen

Wat is de Dibevo-Vakbeurs?

De Dibevo-Vakbeurs is sinds jaar en dag hét event voor professionals in de Neder­landse gezelschapsdieren­branche. De vakbeurs is een mix van noviteiten, bijzondere producten, huisdieren, netwerken, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met collega’s. Kortom: een prima plek om zaken te doen in een gezellige sfeer. Het overgrote deel van de bezoekers aan de Dibevo-Vakbeurs is werkzaam in de detailhandel. Het resterende deel van de bezoekers is een mix van dierenpension­houders, trim­salons en leveranciers.

De Dibevo-Vakbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gebr. de Boon sponsort Dibevo-Vakbeurs Happy Dog sponsort Dibevo-Vakbeurs
Hofman Animal Care sponsort Dibevo-Vakbeurs Celtic Connection - sponsor Dibevo-Vakbeurs

Exposantenlijst

Welke bedrijven hebben zich ingeschreven voor de Dibevo-Vakbeurs? Check het in de exposantenlijst.

Direct naar de exposantenlijst

Openingstijden

Zondag 8 oktober 10.00 – 18.00 uur
Maandag 9 oktober 10.00 – 21.00 uur

Houd er rekening mee dat de Dibevo-Vakbeurs niet toegankelijk is voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Entreeprijzen

Dibevo-leden excl. btw incl. btw
Twee gratis toegangskaarten gratis gratis
Extra toegangskaart € 12,40 € 15
Niet-leden excl. btw incl. btw
Toegangskaart op locatie € 20,66 € 25
Toegangskaart bij voorregistratie € 14,88 € 18

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Klik op het kaartje voor een vergroting.

Route naar en parkeren bij de Broodfabriek

Download de routebeschrijving

Parkeren

Op zondag 8 oktober is er veel openbare parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving van de Broodfabriek. Daarnaast kun je parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage (50 meter lopen).

Op maandag 9 oktober is parkeren op de openbare weg een minder handige optie. Je kunt het best parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage.

Parkeren in de parkeergarage (Van Gijnstraat-Verrijn Stuartlaan; 50 meter van de Broodfabriek) is gratis voor vakbeursbezoekers. Uitrijkaarten zijn niet nodig. Er staat een parkeerwachter.

Actuele plattegrond

Klik op de afbeelding om de meest actuele plattegrond van de Dibevo-Vakbeurs 2017 te bekijken.

Plattegrond Dibevo-Vakbeurs