Informatie voor bezoekers

De Dibevo-Vakbeurs 2017 wordt gehouden op een nieuwe locatie, gaat van 3 naar 2 dagen en heeft een historisch lage entreeprijs. Op zich al genoeg redenen om 8 en 9 oktober vrij te houden in je agenda!

Broodfabriek

Superlocatie in Rijswijk

De Dibevo-Vakbeurs 2017 zal plaatsvinden op 8 en 9 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk. Inderdaad: de beurs duurt 2 in plaats van 3 dagen, maar is op dag 2 (maandag) veel langer geopend. Ondernemers die al langer meedraaien in de branche herkennen in de Broodfabriek misschien de vroegere Evenementenhal Rijswijk. Of juist niet, want de locatie is volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Anno 2017 is de Broodfabriek een prima bereikbare beurslocatie met veel mogelijkheden, een hoog service­niveau en volop gratis parkeerruimte.

Beursthema: Ken je klantkleur

Onze klanten: we houden van ze, maar een huisdiereigenaar is allang geen trouwe hond meer die als vanzelfsprekend bij jou koopt of een dienst afneemt. Als ondernemer ben je daarom bijna verplicht om je continu aan te passen aan de soms grillige wensen van je klanten. De kunst is natuurlijk om in dat veranderende klantgedrag nieuwe kansen te zien. Maar dat kan alleen als je ‘auto­magisch’ reageert op de wensen van je klant.

Kameleon

Eigenlijk moet je als huisdierenspecialist de eigenschappen hebben van een kameleon, het reptiel dat de kleur van zijn huidlaag als vanzelf aanpast aan de kleur van de omgeving. En daarmee komen we automatisch uit bij het thema van deze Dibevo-Vakbeurs: ‘Ken je klantkleur’. Als je dat weet, dan weet je ook precies wat er voor nodig is om je klant écht goed te kunnen helpen en mee te deinen met zijn continu veranderende verwachtingspatroon. Tijdens de vakbeurs gaan we dat letterlijk en figuurlijk uitdiepen.

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2017

Lage entreeprijzen

Om je beursbezoek extra aantrekkelijk te maken, zijn de entreeprijzen dit jaar lager dan ooit. Dibevo-leden kunnen twee gratis toegangskaarten bestellen en extra kaarten kopen voor slechts €15 per persoon (€12,40 excl. btw). Ben je geen lid van Dibevo? Dan bedraagt de entreeprijs € 25 maar je betaalt slechts € 18 (€ 14,88 excl. btw) als je je van te voren registreert. Bij de toegangsprijs is catering niet inbegrepen, maar we ontvangen elke bezoeker met gratis koffie/thee en een gebakje.

NB: De Dibevo-Vakbeurs is niet toegankelijk voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Vakbeurs 2015

Houd deze website in de gaten voor meer aankondigingen over de Dibevo-Vakbeurs!

Openingstijden

Zondag 8 oktober 10.00 – 18.00 uur
Maandag 9 oktober 10.00 – 21.00 uur

Entreeprijzen

Dibevo-leden excl. btw incl. btw
Twee gratis toegangskaarten gratis gratis
Extra toegangskaart € 12,40 € 15
Niet-leden excl. btw incl. btw
Toegangskaart op locatie € 20,66 € 25
Toegangskaart bij voorregistratie € 14,88 € 18

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Klik op het kaartje voor een vergroting.

Route naar en parkeren bij de Broodfabriek

Download de routebeschrijving