Word exposant op de Dibevo-Vakbeurs

Vorig jaar maakten we een switch naar de Dibevo-vakdagen, maar dit jaar is er weer een heuse Dibevo-Vakbeurs! De inschrijving voor het huren van standruimte is per direct geopend. Wacht daar zeker niet te lang mee, want de vraag is dit jaar ongekend groot.

De Broodfabriek - nieuwe locatie van de Dibevo-Vakbeurs 2017

Superlocatie in Rijswijk

De Dibevo-Vakbeurs 2017 zal plaatsvinden op 8 en 9 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk. Inderdaad: de beurs duurt 2 in plaats van 3 dagen, maar is op dag 2 (maandag) veel langer geopend. Ondernemers die al langer meedraaien in de branche herkennen in de Broodfabriek wellicht de vroegere Evenementenhal Rijswijk. Of juist niet, want de locatie is volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Anno 2017 is de Broodfabriek een goed bereikbare beurslocatie met veel mogelijkheden, een hoog service­niveau en volop gratis parkeerruimte.

De Broodfabriek Rijswijk - logo

Mooie meterprijzen

Tijdens deze vakbeurs hanteren we een historisch lage vierkantemeterprijs van 80 euro. Je hebt daarna zelf de keuze om eigen standbouw te regelen of tegen extra kosten standaard standbouw in te huren. Standaard standbouw voorziet in wanden, verlichting en frieslijst. Daarnaast gelden er toeslagen voor een hoek-, kop-, of eilandstand.

Lage entreeprijzen

Ook de entreeprijzen zijn historisch laag. Dibevo-leden kunnen twee gratis toegangskaarten bestellen en extra kaarten kopen voor slechts € 15 per persoon (12,40 excl. btw). Voor niet­­-leden bedraagt de entreeprijs € 25 maar zij betalen slechts € 18 (€ 14,88 excl. btw) als ze zich van te voren registreren. Bij de toegangsprijs is catering niet inbegrepen, maar we ontvangen elke bezoeker met gratis koffie/thee en een gebakje.

Dibevo-Vakbeurs

Exposantenomgeving

Om meer duidelijkheid en overzicht te creëren voor exposanten hebben we een compleet nieuwe exposantenomgeving ontwikkeld met alle informatie die nodig is voor een vlekkeloze deelname. Aanvraag van stand­ruimte, stroom, meubilair e.d. is nu een piece of cake.

Beursthema: Ken je klantkleur

Onze klanten: we houden van ze, maar de klant is allang geen trouwe hond meer die als vanzelfsprekend een nieuwe bestelling plaatst. Ook toeleveranciers zijn daarom bijna verplicht om zich continu aan te passen aan de soms grillige wensen van hun afnemers. De kunst is natuurlijk om in dat veranderende klantgedrag nieuwe kansen te zien. Maar dat kan alleen als je ‘auto­magisch’ reageert op de wensen van je klant.

Logo Dibevo-Vakbeurs 2017

Eigenlijk moet je als leverancier de eigenschappen hebben van een kameleon, het reptiel dat de kleur van zijn huidlaag als vanzelf aanpast aan de kleur van de omgeving. En daarmee komen we automatisch uit bij het thema van deze Dibevo-Vakbeurs: ‘Ken je klantkleur’. Als je dat weet, dan weet je precies hoe je je klant kunt helpen om jouw product nog beter en effectiever te verkopen. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat dit het beste werkt in een persoonlijk gesprek. En daarvoor is de Dibevo-Vakbeurs in Rijswijk de uitgelezen plek. Reserveer snel je stand­ruimte want de vraag is – zoals gezegd – erg groot!

Direct inschrijven

Wat is de Dibevo-Vakbeurs?

De Dibevo-Vakbeurs is sinds jaar en dag hét event voor professionals in de Neder­landse gezelschapsdieren­branche. De vakbeurs is een mix van noviteiten, bijzondere producten, huisdieren, netwerken, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met collega’s. Kortom: een prima plek om zaken te doen in een gezellige sfeer. Het overgrote deel van de bezoekers aan de Dibevo-Vakbeurs is werkzaam in de detailhandel. Het resterende deel van de bezoekers is een mix van dierenpension­houders, trim­salons en leveranciers.

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Klik op het kaartje voor een vergroting.

Route naar en parkeren bij de Broodfabriek

Download de routebeschrijving

Data en tijden

Beursdagen
Zondag 8 oktober 10.00 – 18.00 uur
Maandag 9 oktober 10.00 – 21.00 uur
Opbouwdagen
Donderdag 5 oktober (uitsluitend eigen standbouw groter dan 150 m2) 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 6 oktober 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 7 oktober 08.00 – 17.00 uur
Afbouwdagen
Maandag 9 oktober 21.00 – 24.00 uur
Dinsdag 10 oktober 08.00 – 17.00 uur

Bezoekersprofiel

Bezoekersprofiel van de Dibevo-Vakbeurs in 2015 (in 2016 vonden de Dibevo-vakdagen plaats).

Bezoekersprofiel Dibevo-Vakbeurs

Tarieven standhuur

  Ledenprijs Niet-ledenprijs
Standruimte (kaal) € 80/m2 € 180/m2
Toeslag hoekstand € 10/m2 € 10/m2
Toeslag kopstand € 20/m2 € 20/m2
Toeslag eilandstand € 25/m2 € 25/m2
Toeslag standaard standbouw met witte panelen € 32/m2 € 32/m2
Toeslag standaard standbouw met zwarte panelen € 37/m2 € 37/m2

Alle bedragen excl. btw