1. Waarom het Dierbaar-keurmerk?

Consumenten van vandaag worden steeds veeleisender. Het is niet meer genoeg om alleen te zeggen dat je als ondernemer vakbekwaam bent. Klanten willen dat ook zien en zelfs ervaren. Ze willen zeker weten dat een ondernemer verstand van zaken heeft. Met een Dierbaar-keurmerk lever je het ultieme bewijs daarvoor. Certificering geeft je dus een belangrijke voorsprong.

Vrouw met kat

1. Je laat zien dat dierenwelzijn bij jou een hot item is

Het Dierbaar-keurmerkHet Dierbaar-keurmerk richt zich in de eerste plaats op het welzijn van gezelschapsdieren. Dierenwelzijn heeft de continue aandacht van de media en de politiek, maar bovenal van je klanten. Met certificering toon je aan dat je alles in het werk stelt om de dieren in je bedrijf zo goed mogelijk te verzorgen. En dat dierenwelzijn je aan het hart gaat. Klanten zijn daar zeer gevoelig voor.

2. Je laat zien dat je voldoende vakkennis in huis hebt

Om verantwoord bezig te zijn in de gezelschapsdierenbranche is het van cruciaal belang dat je over voldoende kennis beschikt. Jij bent immers degene die voorlichting geeft aan je klanten. Het Dierbaar-keurmerk levert je klanten het ultieme bewijs dat het met de deskundigheid van die voorlichting en met jouw vakkennis wel goed zit.

3. Je laat zien dat je constante kwaliteit levert

De kwaliteit van een onderneming in de gezelschapsdierenbranche bestaat uiteraard uit meer dan alleen het bevorderen van het welzijn van dieren. Hoge kwaliteit bestaat ook uit transparantie, gestructureerde service, hygiëne en een goede afhandeling van klachten. Dierbaar-certificering is zowel voor jou als voor jouw klanten een garantie dat deze kwaliteitskenmerken in orde zijn.

4. Je zaak blijft altijd op niveau

Ken je het verschijnsel dat je je voorneemt om op een bepaalde manier te gaan werken maar dat het na verloop van tijd toch verwatert? Een inspecteur van Dierbaar gaat één keer per jaar na of je nog werkt volgens de door jezelf vastgestelde instructies. Hierbij wordt ook gecheckt of deze instructies nog steeds voldoen aan het vereiste niveau. Voor jou is dit een aansporing om de instructies nog eens door te nemen en tijdig de nodige aanpassingen door te voeren. Af en toe tijd vrijmaken om de eigen organisatie onder de loep te nemen is het kenmerk van een goede organisatie. Dibevo helpt je hierbij!