5. Even voorstellen: de inspecteurs

Geen enkele certificeringsinstelling kan zonder inspecteurs. Wij stellen hen graag aan je voor.

Ronald Bergsma

Ronald Bergsma - inspecteur DierbaarRonald Bergsma is een zeer ervaren dierenarts met meer dan 30 jaar aan 'vlieguren'. Op dit moment werkt hij als freelance dierenarts bij een aantal praktijken voor kleine huisdieren. Bergsma heeft zich gespecialiseerd in algemene en orthopedische chirurgie. Bij dat laatste houdt hij zich bezig het opereren van knieën, ellebogen en ingrepen bij botbreuken van huisdieren.

Als Dierbaar-inspecteur richt Ronald Bergsma zich in het bijzonder op alles wat te maken heeft met gezondheid en welzijn van dieren. Hij let op hygiëne, geeft adviezen en bevordert de samenwerking tussen een gecertificeerd bedrijf en de lokale dierenartsen.

Brenda Bakker

Brenda Bakker Inspecteur DIerbaarAls jong meisje was Brenda al in de weer met dieren. Ze vond het dan ook prachtig dat ze tijdens haar VWO als weekendhulp bij de Pet’s Place aan de gang mocht. In 2010 studeerde Brenda af als dierenarts en ging toen gelijk aan het werk in Friesland. Hier behandelde ze niet alleen de honden en de katten, maar ook koeien, schapen en paarden kregen haar aandacht. Na twee jaar kwam er een ander avontuur op haar pad en Brenda vertrok voor ruim een jaar naar Engeland. Terug in Nederland heeft ze nog bij verschillende praktijken gewerkt. Momenteel werkt ze als docent paraveterinair/dierverzorging en in september 2018 is ze gestart met haar werkzaamheden als Dierbaar inspecteur.