Communicatie en PR

Je hebt een nieuwe dienst / product en die wil je groots lanceren bij je doelgroep, hoe pak je dat aan? Of hoe zorg je ervoor dat je onderneming maximale aandacht krijgt, zodat klanten je weten te vinden? En wat doe je als er negatief over je bedrijf, over jou als ondernemer of over je medewerkers wordt gesproken?

communicatie en PR

Misschien denk je wel: simpel, ik maak een bericht en verspreid dat onder al mijn contacten. Want iedereen kan toch schrijven, dat leer je al op de basisschool. Mis. Je hebt namelijk schrijven en schrijven. Veel ondernemers schrijven vanuit zichzelf en staan er niet of nauwelijks bij stil of hun schrijfsels wel effectief zijn in de communicatie met journalisten én of ze überhaupt hun doelgroep bereiken. Juist die punten zijn bepalend of je persbericht in een la belandt of wijd wordt verspreid. Het kan dus behoorlijk lonend zijn om in zo’n geval een specialist in te schakelen. Al was het maar om te voorkomen dat je bericht een roepende in de woestijn wordt.

Whitelabel PR

Daarom is Dibevo een samenwerking aangegaan met Whitelabel PR, een bedrijf dat specialistische kennis in huis heeft in communicatie en PR-ondersteuning. Bedenker en oprichter van Whitelabel PR, David Gribnau, is een PR-adviseur in hart en nieren en heeft zich gespecialiseerd in mediarelaties. Gribnau is goed ingevoerd in de wereld van journalisten en weet precies welk type nieuws kans maakt op publicatie. Dit alles met het motto dat niet alleen het bedrijf, maar ook de journalist geholpen is met een goed verhaal. Dibevo-leden krijgen korting op de diensten die Whitelable PR biedt. In plaats van € 135,- per uur betalen leden € 110,- per uur (ex btw).

In gesprek met David Gribnau?

Door een goed bericht weten klanten je dus te vinden, maar dan moet je natuurlijk wel net even weten hoe journalisten denken en welke trucs ze gebruiken. En wat je nu juist wel en wat niet vertelt. Daarvoor kun je Whitelabel PR inschakelen. Geef je gegevens aan ons door via onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met David Gribnau.