Facebook-coaching

Facebook kan een heel interessant kanaal zijn voor de ondernemers in de huisdierenbranche, maar je ziet veel ondernemers ermee worstelen. Hoe bereik je die huisdiereneigenaren nou en hoe zorg je ervoor dat de mensen die je Facebook-berichten leuk vinden een betalende klant worden? Lastig, maar soms is een klein zetje al genoeg om je Facebook-pagina weer op de rit te krijgen.

Facebook-volgers

Dibevo helpt je graag om van je Facebook-fans betalende klanten te maken. Daarvoor werken we samen met Marieke Wilmink van De Facebooktraining.nl, een doorgewinterde Facebook-specialist die alles weet over de uitdagingen en valkuilen die bij een Facebook-bedrijfspagina komen kijken.

Korting voor Dibevo-leden

Dibevo-leden kunnen met een korting van 10% een coaching-sessie aanvragen. Zo’n sessie duurt 2 uur en daarin ga je samen met Marieke Wilmink bekijken hoe je met een reeks fijne kneepjes méér uit je Facebook-pagina kunt halen.

Hoe ziet een Facebook-coaching-sessie eruit?

Dat is nou het mooie: je staat zelf aan het roer van de onderwerpen die je wil behandelen of waar je hulp bij nodig hebt. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn:

  • Facebook-paginascan: met welke aanpassingen en woorden wordt je pagina sneller gevonden door Facebook én Google?
  • Opstellen van contentplanning: welke berichten plaats je op welke dagen én op welk tijdstip? Samen met Marieke ga je bedenken welke soort berichten bij jouw bedrijf zouden kunnen passen.
  • Vragensessie: waar loop jij tegenaan bij Facebook? Leg je problemen voor en stel alle losse vragen die je hebt!
  • Facebook-adverteren: hoe pak je het aan? Wat is effectief en wat heeft juist geen zin?
  • Heb je nog geen bedrijfspagina? Dan kun je samen met Marieke een Facebook-pagina aanmaken.

Wat kost het?

Leden van Dibevo krijgen maar liefst 10% korting op een coaching-sessie en betalen geen € 195,- maar € 175,-  (excl. btw), een investering die je waarschijnlijk snel hebt terugverdiend.

Facebook-coaching-sessie aanvragen

Wil jij van je Facebook fans betalende klanten maken? Vraag dan een coaching-sessie aan en profiteer van de ledenkorting. Wij brengen je dan snel in contact met Marieke Wilmink van De Facebooktraining.nl.

Coaching-sessie aanvragen