Met korting adverteren in het Dibevo-Vakblad

Er gaat niets boven adverteren in het Dibevo-Vakblad. Met een bereik van 10.000 lezers krijgt je bedrijf en je product aandacht, veel aandacht. En dat met korting die kan oplopen tot 25%.

Persoonlijk contact met je klanten is het mooiste dat er is, maar vaak niet altijd haalbaar. Natuurlijk gaat er daarom niets boven adverteren in het Dibevo-Vakblad. Met een bereik van 10.000 lezers krijgt je bedrijf en je product aandacht, veel aandacht. Een groot voordeel is dat de informatie niet vervliegt, maar dat ondernemers vaker dan 1 keer de informatie tot zich nemen. Juist de combinatie van een persoonlijke mailing en een advertentie maakt dat je meer bij de ondernemers op het netvlies blijft ‘hangen’. Zo kun je gebruik maken van redactionele artikelen, sponsored items en noem maar op; vraag gewoon naar de mogelijkheden, want we denken graag met je mee.

Dibevo-leden uit de sectie leveranciers krijgen daarbij ook een aantrekkelijke korting op hun advertentie die kan oplopen tot 25%. Meer weten? Bekijk de tariefkaart van het Dibevo-Vakblad of bel ons even op 033 - 455 04 33.

Voordelig publiceren in de rubriek Noviteiten

De veelgelezen rubriek Noviteiten in het Dibevo-Vakblad is speciaal ingericht voor het publiceren van nieuwe producten en diensten van Dibevo-leden. Lees verder voor de voorwaarden.