Winkelscan

Te veel retailers laten verkoopkansen liggen op hun eigen winkelvloer. Weet jij bijvoorbeeld wat de nummer-1-locatie is om klanten aan te zetten tot kopen? En focust je winkel zich echt voor de volle 100% op die klant? Speelt je inrichting optimaal in op dé cruciale koopprikkel? Het zijn punten die je direct op kunt pakken en geen grote investering vragen.

Marian Bekkers actief met haar Winkelscan

Dibevo helpt je graag met het in kaart brengen van die kansen die je met jouw bedrijf laat liggen. Daarvoor werken we samen met Marian Bekkers van Kooplust Retail Inspiratie & Advies. Dibevo-leden kunnen met een korting van 10% een Winkelscan uitvoeren. Samen met jou maakt Kooplust dan een actieplan dat je de volgende dag al extra omzet oplevert.

Hoe werkt zo’n Winkelscan?

  • Kooplust brengt een persoonlijk bezoek aan je winkel.
  • Voorafgaand aan de Winkelscan, bespreekt Marian Bekkers je wensen en verwachtingen.
  • Daarna loopt ze letterlijk door je winkel. Ze bekijkt onder andere de entree, de gangpaden, zelfs het kleinste hoekje krijgt de aandacht. En hoort ze jou of je medewerker een verkoopgesprek voeren, dan neemt ze dat direct mee in haar advies.
  • Na de Winkelscan licht ze alvast kort een aantal bevindingen toe.
  • Een paar dagen later ontvang je een actieplan dat – indien goed uitgevoerd – je de volgende dag al extra omzet oplevert. Hieraan gekoppeld kun je online, via een soort workshop/vragenlijst, bepalen welk punt uit je actieplan je als eerste aanpakt, wat je daarmee gaat doen en wanneer je ermee aan de slag gaat. Zo breng je gemakkelijk het actieplan ook echt in de praktijk.
  • En achteraf ontvang je een verkorte checklist dat je dagelijks samen met je personeel kunt gebruiken om de winkelvloer op-en-top commercieel te houden.

Wat kost het?

Leden van Dibevo krijgen maar liefst 10% korting op de Winkelscan en betalen € 629,– inclusief reiskosten (normaal tarief: € 699,–). De ervaring leert dat je die investering snel hebt terugverdiend.

Winkelscan aanvragen

Wil jij weten hoe de inrichting van je winkel voor meer verkoopprikkels en dus voor meer omzet kan zorgen? Vraag dan de Winkelscan aan en profiteer van de ledenkorting. Wij brengen je snel met Marian Bekkers in contact.

Winkelscan aanvragen

Meer weten over Kooplust

Meer weten over de denk- en werkwijze van Kooplust? Lees dan de blogs van Marian Bekkers op deze website.

Foto: Janine Verschure