Dierenpensions

Heb je een dierenpension en overweeg je om lid te worden van Dibevo? Wij kunnen zeker veel voor je bedrijf betekenen. Lees hier meer over op de pagina's 'Waarom zou ik lid worden?' en in het Kenniscentrum. Maar wat vinden die Dibevo-leden er eigenlijk zelf van? Op deze pagina lees je de verhalen van dierenpensioneigenaren die je zijn voorgegaan!

Dierenpension A2 Culemborg

Praten met vakgenoten en ideeën opdoen

“In 2015 hebben wij ons aangesloten als lid. Eerst wilde ik er niet aan geloven, omdat ik vond dat we het makkelijk alleen aan kunnen. Dat vind ik natuurlijk nog steeds, maar de informatie die we vanuit Dibevo krijgen is erg waardevol. Ook vind ik de Dierenpension-themamiddag ideaal, want naast dat er interessante lezingen zijn, is het goed om een ander bedrijf te bezoeken en met andere vakgenoten te praten. Daar krijg ik dan toch weer nieuwe ideeën van die ik weer kan gebruiken in mijn eigen bedrijf.”

Hester van Wiggen | Dierenpension A2 Culemborg


Hondenhotel De Tatelaarhoeve

Eindelijk mijn personeelsadministratie op orde

“Ik heb de Dibevo-training gevolgd over ‘Wegwijs met Personeel’. Ons hondenhotel runnen wij nu ongeveer 12 jaar en in de loop der jaren is er steeds meer personeel bijgekomen. Ik wilde graag alles goed op orde hebben voor onze medewerkers maar wist niet goed hoe. Tijdens deze kennisdag werd veel verteld. Eén van de onderwerpen was het opzetten van een personeelsdossier. Ik had wel een soort van dossier, maar of dat volledig was, dat wist ik niet. Of wat te doen bij ziekte, de bhv-verplichting of het verbieden van het gebruik van de mobiel. Ik zag letterlijk door de bomen het bos niet meer.

Na de training had ik zoveel vragen dat Henk van Houwelingen van Dibevo aangaf dat ik al mijn vragen gerust naar hem mocht mailen. Dat heb ik gedaan en binnen een week kreeg ik een mooi stappenplan met handige documenten in mijn mailbox. Het overviel me wel qua hoeveelheid, maar ik ben er voor gaan zitten en heb nu alles goed op orde. Dat is zo’n zorg minder.”

Elise Berndsen | Hondenhotel De Tatelaarhoeve


Meld je je aan als lid van Dibevo, dan komt ook jouw bedrijfsnaam op de consumentenwebsite Huisdierenspecialist.nl te staan.

Direct naar Huisdierenspecialist.nl