28 oktober 2015 | Dossier:

Save the date: 24 november - ledenbijeenkomst Dibevo

Dibevo ledenbijeenkomst - ALV

Lid van Dibevo? Dan nodigen wij je graag uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst op 24 november 2015. We hebben weer een mooi programma samengesteld met nuttige vakinformatie en praktische tips!

Bijeenkomst ledensectie leveranciers

Frank de Winter‘Subsidioloog’ Frank de Winter vertelt over het oerwoud aan subsidiemogelijkheden. Er blijken veel meer subsidiepotjes te bestaan dan bedrijven denken en veel ondernemers weten simpelweg niet dat voor bepaalde bedrijfsactiviteiten subsidies beschikbaar zijn. Laat jouw bedrijf ook geld liggen? Ontdek het met deze lezing!

Frank de Winter is eigenaar van TDW Advies, een no cure no pay adviesbureau dat onderzoekt of je bedrijf in aanmerking komt voor subsidies. Dibevo en TDW hebben gezamenlijk de ledendienst Dibevo-subsidieservice opgezet.

Bijeenkomst ledensectie detaillisten & verzorgers

Jeroen OomenWeet jij hoe je overkomt op je klanten? Daar heb je niet meteen antwoord op, nietwaar? In zijn lezing maakt Jeroen Oomen jouw houding, uitstraling en je manier van communiceren inzichtelijk. Het leuke is dat hij daarvoor de hond als leraar inzet. Reken op een leerzaam, humoristisch en onvergetelijk verhaal waarbij je jezelf nog beter leert kennen!

Jeroen Oomen zit, zoals hij zelf zegt, al ‘27 jaar in de honden’, maar is daarnaast ook succesvol als ‘mensencoach’. Komt zijn naam je bekend voor? Dat kan kloppen: vorig jaar was Oomen ook te gast op de themamiddag voor dierenpensions.

Lezing prof. dr. Frans van Knapen
Omgaan met dieren: wat zijn de gezondheidsrisico’s?

Frans van KnapenDe lezing van prof. dr. Frans van Knapen gaat over de gezondheids­risico’s die het (tijdelijk) houden of verzorgen van huisdieren met zich meebrengen. Wat zijn de reële gevaren en hoe houd je dat risico voor jou en je medewerkers zo klein mogelijk?

Frans van Knapen is sinds 1995 hoogleraar Levensmiddelenhygiëne en Veterinaire Volksgezondheid aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Op dit moment is hij voorzitter van de Divisie Veterinary Public Health. Hij was en is lid van veel nationale en internationale commissies en verenigingen op het gebied van parasitologie en veterinaire volksgezondheid.

Ledenvergadering

In de ledenvergadering komen de volgende agendapunten aan bod:
• vaststelling van het verslag van de ALV van 2014
• financiën en toelichting
• jaarrede door de voorzitter
• huldiging jubilerende leden

Programma

13.30 uur Ontvangst met koffie & thee
14.00 uur Bijeenkomst ledensectie leveranciers met Frank de Winter
14.00 uur Bijeenkomst ledensectie detaillisten & verzorgers met Jeroen Oomen
15.15 uur pauze
15.30 uur Algemene ledenvergadering
16.30 uur Lezing prof. dr. Frans van Knapen
17.30 uur Hapje, drankje, informeel samenzijn
18.00 uur Einde

Locatie

NBC (Nieuwegeins Business Center)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein.
Tel: 030 - 602 69 00

Aanmelden

Leden van Dibevo kunnen zich aanmelden via deze webpagina. Na aanmelding krijg je de vergaderstukken toegestuurd.