27 januari 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Avonturia opent de deuren van nieuwe Kattenwereld

Met de aankoop van een nieuw aangrenzend pand eind 2014 kreeg Avonturia de Vogelkelder de mogelijkheid om het huidige winkelpand uit te breiden. Met name de Kattenwereld heeft een ware metamorfose ondergaan. Op vrijdag 27 januari onthult wethouder Karsten Klein deze unieke winkelstraat. Tijdens het weekend van 28 en 29 januari zullen de deuren van de nieuwe Kattenwereld opengaan voor publiek.

Kattenstraat Avonturia de Vogelkelder

Voor het eerst betreed je de bijzondere Kattenstraat; het uitgebreide assortiment is te vinden in een sprookjesachtige dorpsstraat waar de katten je vanaf de daken bekijken.

Vereniging Kattenzorg

Kattenstraat AvonturiaDe opening van de Kattenstraat wordt verzorgd in samenwerking met Vereniging Kattenzorg Den Haag. Het gehele weekend zijn zij aanwezig en is er de mogelijkheid om lid te worden. Nieuwe leden ontvangen deze dag een goed gevulde Goodiebag cadeau en een VIP-pas van Avonturia de Vogelkelder.

Kattengedragdeskundige

Kattengedragdeskundige Mona de Keizer is beide dagen aanwezig en geeft gratis interessante lezingen. Bovendien maak je ook nog eens kans op een consult door Mona bij jou thuis.

Opening nieuwe dierenkliniek

Ook Dierenkliniek Avonturia heeft een nieuwe plaats gevonden binnen Avonturia. De nieuwe kliniek heeft drie spreekkamers met de modernste technologie en grenst aan de Kattenstraat. Ook zij openen tijdens dit feestelijke weekend de deuren.

Avonturia de Vogelkelder nodigt iedereen uit voor een feestelijk weekend vol waanzinnige aanbiedingen en veel gezelligheid.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuwtje plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl. Wij kijken dan of we je bericht op onze website en social media-kanalen kunnen plaatsen.