27 oktober 2016 | Dossier: Evenementen

Beaphar: als de huisdiervacht maar goed zit

Vanaf 1 november introduceert Beaphar vier premium vachtverzorgingssprays, maar tijdens de Dibevo-vakdagen is deze nieuwe productlijn van Beaphar al te zien.

Vachtverzorgingsspray van BeapharVachtverzorgingsspray van BeapharVachtverzorgingsspray van BeapharVachtverzorgingsspray van Beaphar

Glansspray

De glansspray bevat jojobaolie, die de vacht verzacht, herstelt en doet glanzen. Daarnaast absorbeert de jojobaolie overtollig talg, waardoor een vette vacht voorkomen wordt. Dankzij de voedende spray voelt de vacht weer als nieuw.

Anti-klitspray

De zachte anti-klitspray met amandelolie voorkomt klitten en maakt de vacht makkelijk kambaar, zonder vet te maken. De vacht wordt gevoed en zijdezacht.

Deodorantspray

De deodorantspray verwijdert vieze geurtjes en helpt goed tegen de geur van een natte vacht. De deodorant zorgt voor een aangenaam, zacht parfum van rode vruchten. De spray werkt verfrissend tot diep in de wortels van de vacht.

Droogshampoomousse

De droogshampoomousse bevat Aloë Vera, die de vacht voedt, beschermt en zachter maakt. De milde mousse reinigt en zorgt voor een aangename citrusgeur.

De nieuwe sprays zijn een uitbreiding van de premium shampooing tubes. Elke spray heeft een actief ingrediënt, dus de glansspray bevat jojoba, anti-Klitspray amandelolie, deodorantparfum van rode vruchten en de droogshampoomousse Aloë Vera. Daarnaast laat elke spray een heerlijke geur na op de vacht. Alle producten voeden, verzachten en hydrateren de vacht en is geschikt voor elk vachttype van zowel de hond als de kat.

Beaphar is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stands 71-73.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info