01 oktober 2014 | Dossier:

Dibevo introduceert ‘Monitor dierenspeciaalzaken’ op Dibevo-Vakbeurs

Monitor dierenwinkels

Tijdens de komende Dibevo-Vakbeurs is er op de Dibevo-stand een live demo te zien van de Monitor dierenspeciaalzaken. Met deze monitor kun je als dierenspeciaalzaak de prestaties van je bedrijf vergelijken met die van andere dierenspeciaalzaken. En dat levert belangrijke informatie op voor je bedrijfsvoering.

Inzicht in de markt

Het doel van het Dibevo-project Monitor dierenspeciaalzaken is dat wij onze leden inzicht willen geven in cijfers binnen onze branche. Lijkt het je handig om elk kwartaal zichtbaar te krijgen wat er in ons land met de omzet van andere dierenspeciaalzaken gebeurt? Of bijvoorbeeld de omzet in hondenvoer, kattenbakvulling of papegaaienspeelgoed bij de collega’s in je regio groeit of daalt? Ten koste van welk ander product, en hoe komt dat? Belangrijke informatie die jou het ondernemen gemakkelijker kan maken, omdat deze gegevens inzicht bieden in wat er gebeurt in de markt waar jouw bedrijf op draait.

Live demo tijdens Dibevo-Vakbeurs

In het laatste nummer van het Dibevo-Vakblad kun je meer lezen over de opzet van de Monitor dierenspeciaalzaken en hoe je er zelf aan kunt bijdragen. Tijdens de Dibevo-Vakbeurs zullen we de monitor live demonstreren op de stand van Dibevo. Het is zeker de moeite waard om te zien hoe het systeem werkt en hoe jij er je voordeel mee kunt doen. Iedereen kan en mag meedoen, ook ondernemers die niet geautomatiseerd zijn. Kom dus vooral kijken op stand 12 en vraag naar Henk van Houwelingen.

Benchmark dierenwinkels

Monitor dierenspeciaalzaken