07 augustus 2012 | Dossier:

Opvangadressen voor gezelschapsdieren gezocht

Opvangadressen voor huisdieren

Dienst Regelingen is op zoek naar nieuwe opvangadressen voor gezelschapsdieren die in beslag zijn genomen. Het gaat om opvang en verzorging van honden, katten, konijnen, knaagdieren en/of marterachtigen. In beslag genomen dieren zijn vaak verzwakt en verwaarloosd. Dienst Regelingen zorgt ervoor dat deze dieren worden opgevangen en de benodigde zorg krijgen. Voor Dibevo-dierenpensions is het een mooie kans om de bezettingsgraad in de stille perioden te verhogen.

Heeft u belangstelling voor dit werk?

Meld u dan aan via de aanbestedingsprocedure op TenderNed. Op deze website leest u in het zogeheten bestek hoe het aanmelden in zijn werk gaat en welke regels er gelden voor opvangadressen. Het bestek is het officiële document waarin alle regels staan rondom de aanbesteding. Aanmelden kan vanaf dinsdag 7 augustus 2012 tot dinsdag 18 september 2012, 14.00 uur.

Nieuwe overeenkomsten

Dienst Regelingen biedt via een aanbestedingsprocedure alle belangstellenden de kans om zich aan te melden als opvangadres. De huidige overeenkomsten voor de opvang van gezelschapsdieren zijn ook door een aanbesteding tot stand gekomen en eindigen op 31 december 2012. De nieuwe overeenkomsten gaan in per 1 januari 2013.