10 mei 2017 | Dossier: Ledennieuws

Dierenhotel ’t Gooi legt eerste steen voor nieuw hondenverblijf

Woensdag 3 mei 2017 was een bijzondere dag voor Bas Hanegraaf van Dierenhotel ’t Gooi. Op die dag werd de eerste steen gelegd van het nieuwe hondenverblijf van het dierenpension.

Eerste steen gelegd bij Dierenhotel ’t Gooi

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwbouwplannen. De bestaande 24 verouderde zomerkennels zijn afgebroken en worden vervangen door 19 moderne kennels die het hele jaar gebruikt kunnen worden. Bij het ontwerp is gekozen voor minder kennels dan er oorspronkelijk stonden, zodat de verblijven ruimer zijn. “Als alles meezit, is de aannemer eind juni 2017 klaar”, vertelt eigenaar Bas Hanegraaf. “Tijdens de drukke periode rond de zomervakantie kunnen we een deel van de honden al in de nieuwe verblijven onderbrengen.”

Eerste steen gelegd bij Dierenhotel ’t Gooi

Meer opvang buiten zomerseizoen

Bas: “Nu alle kennels het hele jaar door te gebruiken zijn, kunnen we ook buiten het zomerseizoen meer honden opvangen. Tijdens Kerst en de jaarwisseling moesten we altijd veel mensen teleurstellen. Hopelijk is dat nu voor een deel opgelost.”

Eigen toegang met sleutel

Dankzij de verbouwing heeft het dierenhotel nu ook meer ruimte voor honden in de dagopvang, een service waar al veel mensen gebruik van maken. De dagopvang heeft ruime en flexibele openingstijden. Honden eigenaren hebben zelf toegang tot de kennels, met een eigen sleutel.

Het dierenhotel is van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur te bezoeken voor meer informatie. Het is dan ook mogelijk om de verblijven en speelplaatsen te zien.