16 februari 2016 | Dossier: Ledennieuws

Dierenquiz bij Bolle dier & tuin groot succes

Winnares dierenquiz Bolle Dier en Tuin

Irma Verstrate is de winnaar van de dierenquiz die bij Bolle dier & tuin in Zierikzee afgelopen zaterdag werd gehouden. Irma won voor 500 euro aan cadeaubonnen. Enkele tientallen kandidaten moesten een serie vragen beantwoorden tijdens de Dierenfair. Wie het antwoord fout had, viel af, totdat er één winnaar overbleef. Mooi detail: één van de vragen ging over de gecertificeerde status van de dierenspeciaalzaak (Waar staat het Dierbaar-keurmerk voor?).

Niet alleen de quiz was succesvol. Ook de dierenfotograaf maakte van de aanwezige dieren en baasjes gratis een foto, honden werden nagekeken of ze ‘fit’ waren en de kinderen konden zich uitleven op het springkussen én ze werden geschminkt als hun lievelingsdier.

Bij de Dierenfair van Bolle Dier en Tuin in Zierikzee werden kinderen geschminkt Zijdehoen tentoongesteld tijdens de Dierenfair in Zierikzee

Dierenfair bij Bolle Dier en Tuin Zierikzee

Verder waren er allerlei soorten dieren te bewonderen, zoals paarden, kippen en duiven. En er stonden zowel binnen als buiten het bedrijf verschillende kraampjes opgesteld.

Het is nu de derde keer op rij dat Bolle dier & tuin uit Zierikzee de Dierenfair organiseert. Op deze dag wil de eigenaar zijn klanten een gezellig bezoek aan de winkel bezorgen. En dat is gelukt!