23 maart 2018 | Dossier: Ledennieuws

Dierenspeciaalzaak De Oostermolen is verhuisd

Op 22 maart openden dierenspeciaalzaakondernemers Dick en Bettina Mulder hun dierenspeciaalzaak De Oostermolen op een nieuwe locatie. De winkel is verhuisd van de Nieuwstraat naar de Ampèrestraat in Nijkerk.

Dierenspeciaalzaak De Oostermolen

Dierenspeciaalzaak De Oostermolen is een begrip in Nijkerk. 10 jaar geleden, in 2008, kregen Dick en Bettina de mogelijkheid om de dierenspeciaalzaak over te nemen. En met succes: de moeilijke crisisjaren hebben zij glansrijk doorstaan. Er werken op dit moment 10 vakmensen in de winkel met allemaal hun eigen specialisme. De Oostermolen organiseert regelmatig leuke activiteiten voor huisdierliefhebbers. Overigens niet alleen voor Nijkerk en omgeving. Via de website en webshop trekt de winkel ook klanten buiten de regio.

Huiskamer bij dierenspeciaalzaak De Oostermolen

Dick en Bettina Mulder zijn trots op wat ze in deze 10 jaar hebben bereikt en hebben veel zin om in het nieuwe pand aan de slag te gaan.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.