14 december 2022 | Dossier: Bedrijfsvoering,

Energie goedkoper inkopen?

Energie besparen: we zijn er met zijn allen nog nooit zo intensief mee bezig geweest. Besparen op je verbruik is één ding, maar hoe krijg je het voor elkaar om gas en stroom zo goedkoop mogelijk in te kopen? 

Energie besparen

Door de complexiteit en de grote schommelingen op de energiemarkt is zelf shoppen niet heel handig. Zeker nu moet je echt weten hoe de hazen lopen. Dibevo werkt al jaren samen met een specialist op dit gebied: Van Dorp energie.

Gratis controle

Van Dorp energie is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het strategisch inkopen van energie. Voor Dibevo-leden kunnen zij kosteloos en geheel vrijblijvend de factuur van je huidige energie-aanbieder tegen het licht houden. De factuur wordt gecontroleerd op administratieve fouten en je ontvangt een berekening van het kostenvoordeel dat je kunt behalen als je overstapt op een energieabonnement van Van Dorp energie. En dat voordeel kan weleens heel positief uitpakken. Uiteraard ben je als ondernemer tot niets verplicht en kun je gewoon bij je huidige energieleverancier blijven.

Eén aanspreekpunt voor alle energiezaken

Ga je wél in op het advies, dan regelt Van Dorp energie de overstap voor je. Zij worden vanaf dan je aanspreekpunt voor alle energiezaken. Handig: want dan hoef je niet meer uit te zoeken of je met de energieleverancier, netbeheerder of het meetbedrijf moet bellen. Je kunt je vragen stellen aan de medewerkers van Van Dorp energie en zij nemen vervolgens contact op met de juiste partij.

Niet meer bezighouden met energiecrisis

Stephan Kluin, van Discus Flip Kluin in Apeldoorn, liet een tijdje geleden zijn energiefactuur nakijken door Van Dorp energie. Hij ging in op het  energieadvies en daar plukt hij nu de vruchten van. Stephan: “Nog afgezien van het kostenvoordeel, vind ik het een heel prettig idee dat ik me niet bezig hoef te houden met de energiecrisis. Ik weet dat Van Dorp energie er het maximale uitsleept voor mijn bedrijf. Ook vind ik het persoonlijk contact erg prettig. Op alle vragen krijg ik een heldere uitleg en de medewerkers van Van Dorp zijn heel transparant in hun aanpak.”

Wil je weten of je energierekening omlaag kan en wat je voordeel dan is? Mail ons je huidige energiecontract en wij laten het uitzoeken.