19 februari 2020 | Dossier: Ledennieuws

Farm Food geeft inkijkje in nieuwe, energieneutrale pand

In november 2019 verhuisde Farm Food naar een volledig nieuw, duurzaam en energieneutraal pand van 7000 m2 aan de rand van industrieterrein ’t Lochter III in Nijverdal. Daardoor is het voor het bedrijf een einde gekomen aan het ruimtegebrek en het werken vanuit drie verschillende locaties. Zowel de vaste medewerkers van Farm Food als de medewerkers van Soweco (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) werken inmiddels op de nieuwe locatie. Tijd om de deuren te openen en het publiek rond te leiden door het CO2-neutrale pand.

Het nieuwe pand van Farm Food

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart tussen 11.00 en 16.00 uur opent Farm Food zijn deuren voor het geïnteresseerde publiek. Tijdens deze dagen komen alle facetten van Farm Food aan bod. Medewerkers leiden je graag rond om alle afdelingen te laten zien, er is een informatieve lezing en er zijn spectaculaire demonstraties. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de innerlijke mens en is vertier voor de kinderen.

In plaats van eventuele attenties ontvangt Farm Food graag een donatie voor Hondenschool De Click. Deze stichting traint hulphonden samen met de hulpvrager en wordt al jaren door Farm Food ondersteund.

Kijk voor meer informatie over de open dagen op farmfood.nl.