28 januari 2013 | Dossier:

Training ‘Financiële basiskennis’

Kennis overgroten over geld en financiën?

Kent u dat? U heeft een bespreking met uw accountant over de balans en resultatenrekening van uw bedrijf, maar u merkt dat u eigenlijk geen vat heeft op de informatie die u krijgt. Wat betekenen al die financiële termen nu precies en hoe moet u al die financiële gegevens over uw bedrijf beoordelen? Wanneer is er nu sprake van een gezonde financiële situatie en hoe komt u erachter of uw bedrijf voldoende winstgevend is?

De antwoorden op dit soort vragen krijgt u helder en duidelijk uitgelegd tijdens de training ‘Financiële basiskennis’ die Dibevo organiseert. Want financieel inzicht is niet alleen handig, het is zeker in deze tijd onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Meld u daarom snel aan voor de trainingsdag op 26 maart of 21 mei 2013.

Financieel inzicht

Tijdens de training krijgt u inzicht in de belangrijkste financiële gegevens van uw bedrijf en geven we uitleg over de betekenis van de meestvoorkomende financiële termen.

Maar u leert bijvoorbeeld ook:
   • eenvoudige financiële analyses te maken;
   • knelpunten op te sporen;
   • de waarde van kengetallen te beoordelen;
   • feiten over zakelijke belastingen.

Kortom, een training waar u echt iets aan heeft en die u tot een betere gesprekspartner maakt van accountants, bankiers en financieel adviseurs.

Voor wie?

De training ‘Financiële basiskennis’ is bestemd voor ondernemers met weinig of geen kennis van financiën en die daarop meer zicht willen krijgen.

Data en locaties

Programma

09.00 uur Ontvangst met koffie & thee
09.30 uur Start training
12.30 uur lunch
13.30 uur Vervolg van de training
16.30 uur afsluiting