26 mei 2014 | Dossier:

Het Molentje winnaar ‘Betuwe Onderneemt Beter’-verkiezing

Tijdens het ondernemersevenement ‘Betuwe Onderneemt Beter’ is Henrika Quik uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2014 in de categorie detailhandel.

Thema: enthousiasme

Het thema van het ondernemersevenement in 2014 was ‘enthousiasme’. Zonder enthousiaste ondernemers, klanten en medewerkers bereik je niets. Enthousiaste ondernemers zijn het uithangbord voor de regio en de motor voor de lokale economie en werkgelegenheid.

Juryrapport

Henrika Quik ondernemer van het jaar 2014 tijdens Betuwe Onderneemt Beter verkiezing

In het juryrapport staat onder andere: “Een klap van de molen heeft deze ondernemer nooit gehad, maar wel een duidelijke visie hoe de winkel er uit moet gaan zien. Elke 5 jaar een verbouwing en steeds weer inspelen op de behoefte van de consument. Deze ondernemer levert toegevoegde waarde door een totaalconcept van productaanbod, klantgerichtheid, goed advies en het creëren van beleving. Met een recente nieuwbouw is de winkel uitgegroeid tot twee etages met in totaal 700 m2 winkeloppervlak.”

Haar einddoel is het neerzetten van een totaalconcept: een gezondheidscentrum voor dieren.

Henrika: “Om ondernemer van het jaar te worden is een fantastische waardering voor jarenlang enthousiast en creatief ondernemen samen met een geweldig team.”

Bron: Elster Ondernemers Vereniging
Foto: Wilmers Fotografie Bemmel