15 december 2017 | Dossier: Ledenvoordeel

Korting op zorgverzekering via Dibevo-Risk

Nederlanders kunnen in 2018 zeker 100 euro besparen door over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Dat blijkt uit een onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Het is daarom nu de tijd om rond te kijken of die besparing ook voor jou geldt. Dibevo-leden profiteren ook nog eens van een extra collectiviteitskorting die oploopt tot 9%. En dat is toch mooi meegenomen.

Zorgverzekering

Met de Zorgverzekeringvergelijker van Dibevo-Risk kun je eenvoudig je huidige zorgverzekering vergelijken met de collectiviteit van Dibevo. Dibevo-leden profiteren van een korting die oploopt tot 9% op de basisverzekering, 10% op aanvullende verzekeringen en 10% op tandartsverzekeringen.

Loopt je zorgverzekering al bij één van de verzekeraars uit de vergelijker? Geef dat dan meteen door zodat je ook gebruik kunt maken van de korting. Je behoudt je huidige zorgverzekering, maar dan voordeliger.

Naar de zorgverzekeringvergelijker

Ook korting voor je personeel

Niet alleen jij, maar ook je werknemers kunnen profiteren van de Dibevo-collectiviteitskorting. Een extra pluspunt voor jou als werkgever. Je hebt immers je werknemers iets extra's te bieden als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.