30 september 2015

Leonard Sports: 20-jarig jubileum, nieuw pand én nieuwe huisstijl

Leonard Sports heeft een nieuw pand in Hoogeveen

Hengelsport groothandel/importeur Leonard Sports maakt van 2015 een superactief jaar met een nieuw pand, nieuwe huisstijl, 20-jarig jubileum én deelname aan de Dibevo-Vakbeurs. Leonard Sports heeft de afgelopen jaren zijn assortiment uitgebreid met ruim 550 artikelen waardoor ze verhuisd zijn naar een nieuwe locatie aan de Buitenvaart in Hoogeveen.

Eigenaar Ard Westenbrink: “Deze nieuwe locatie is gelegen aan de snelweg A37 en ligt ook nog eens aan een fantastisch viswater. De bereikbaarheid is hierdoor een stuk verbeterd en er kunnen nu vlak voor de deur hengels en molens getest worden. Kortom een pracht locatie die genoeg ruimte biedt voor verdere groei in de toekomst!”

Huisstijl in nieuw jasje

Tegelijkertijd met de verhuizing heeft Leonard Sports de huisstijl ook aangepast naar een frisse, eigentijdse stijl. Zowel het bedrijfslogo als het LFT Logo hebben een metamorfose ondergaan.

20-jarig jubileum

“Daarnaast vieren we in 2015 ook ons 20-jarig jubileum. Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan en komen daarom met speciale acties en aanbiedingen tijdens de voorverkoop. We maken daarom direct van de gelegenheid gebruik om iedereen uit te nodigen voor een bezoek in onze geheel nieuwe showroom. Dit kan via een afspraak met onze vertegenwoordigers, aldus Westenbrink.”