1 juni 2018 | Dossier: Dierenwelzijn, Klanten, Promotie,

LICG vernieuwt website voor huisdierprofessionals

De nieuwe website voor huisdierprofessionals van het LICG is live gegaan! De site is helemaal in een nieuw, mobiel toegankelijk jasje gestoken. Overzichtelijker, sneller én met vele handige online en offline middelen om huisdierbezitters nog beter te kunnen informeren.

LICG vernieuwde website voor huisdierprofessional

Iedereen die werkzaam is in de huisdierenbranche mag gebruik maken van de professionals website. Binnenkort start de Juni Chipmaand. Wellicht ook iets voor jou om aandacht aan te besteden? 

Handige materialen

Maak gebruik van de handige gratis materialen om je klanten via je eigen kanalen voor te lichten. Met de widgets bijvoorbeeld. Hiermee kun je snel en eenvoudig de LICG-bijsluiters op je eigen website plaatsen. Je hebt er zelf bijna geen omkijken naar en je biedt je klanten en relaties toch zeer volledige en altijd actuele informatie! Of print de kaartjes met QR codes. Je kunt deze eenvoudig selecteren en afdrukken. 

Huisdierenbijsluiters en samenvattingen

Wellicht ken je onze Huisdierenbijsluiters al. Vol nuttige informatie en zeer uitgebreid. Maar dat heeft als nadeel dat het best veel is om te printen. Vandaar dat we nu van een aantal huisdieren samenvattingen op 1 A4-tje hebben die de meest essentiële informatie geven. Eenvoudig te printen en mee te geven. Je vindt ze onder het menu ‘PDFs per diergroep’. Meer algemene documenten, bijvoorbeeld over Chippen en registreren, Uw huisdier in de auto of over Teken vind je bij ‘PDFs over alle dieren’.

Webshop

Algemene folders, campagneposters, lesmateriaal en folders over speciale onderwerpen zijn te bestellen via de webshop. De vakantie komt er weer aan. Dus misschien wil je de folders over Chippen of Reizen met huisdieren bestellen? Allemaal tegen alleen een bijdrage in de verzendkosten.

Redenen genoeg dus om snel een kijkje te nemen. Inloggen kan gewoon met je oude account. Heb je nog geen account? Snel even aanmaken en je kunt overal bij! Je vindt de Professionals-website op professionals.licg.nl.