2 juli 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Pets Place opent achtste winkel in regio Amsterdam

Pets Place heeft (alweer!) een nieuwe winkel geopend, de achtste zelfs in regio Amsterdam. Met een winkeloppervlak van 450 m2 is het ook meteen de grootste Pets Place in de omgeving.

Volgens clustermanager besteedt de winkel extra veel aandacht aan de kleinere huisdieren. Omdat veel mensen in de stad op een beperkt oppervlak wonen, zijn ook de dieren wat kleiner. Van Leeuwen: "We merken hier dan ook vooral veel vraag naar aquariabenodigdheden en producten voor knaagdier, kat en de kleine hond.”

Van Leeuwen is blij dat de versoepelingen het toelieten om de opening op feestelijke wijze te vieren. Op zaterdag 26 juni is daarom groots uitgepakt. Vanaf twee opstappunten in Amsterdam-West, het Bellamyplein en Nicolaas Beetsplantsoen, konden baasjes zich samen met hun hond per riksja laten vervoeren naar de winkel aan de Kinkerstraat.

Daar stond de hele dag in het teken van deze dieren: ze kregen een proeverij van hondenvoer, werden in de watten gelegd door de trimmer die ze een gratis wasbeurt gaf en ze konden zich uitleven in een ballenbak. Aan het eind van de dag verlieten ze de winkel met een goodiebag vol lekkernijen.