22 oktober 2015 | Dossier:

Prins Petfoods lanceert Lifestyleforpets.tv

Lifestyle for pets
Prins Petfoods lanceert Lifestyle for pets, een online platform met een interactieve tv-zender dat alle activiteiten, trends en kennis op huisdiergebied wil samenbrengen. Dierenliefhebbers kunnen voor informatie, inspiratie en dagelijks vers dierennieuws voortaan terecht op www.lifestyleforpets.tv.
 
Het tv-kanaal is altijd en overal te bekijken op smartphone, tablet, desktop en smart-tv. De benodigde app is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Zelf tv maken

Deskundigen geven via leuke en informatieve filmpjes allerhande informatie over huisdieren, zoals lifestyletips en voedingsadvies. Dagelijks zijn er nieuwe uitzendingen te zien, die altijd zijn terug te kijken. De programma’s worden niet alleen voor, maar vooral samen met de kijker gemaakt. Het leuke is dat dierenliefhebbers via Lifestyle for pets kunnen meehelpen met tv te maken door zelf filmpjes in te sturen. 

Informeren,  amuseren…

Diverse programma’s zullen de kijker informeren, amuseren en ontroeren. Iedereen kan reageren, vragen stellen, aandacht vragen voor iets dat hem of haar erg aan het hart gaat of zich aanmelden als ‘special reporter’.  Lifestyle for pets komt regelmatig met actuele informatie, (vervolg)verhalen, nieuwe exclusieve producten en aantrekkelijke aanbiedingen. Het tv-kanaal krijgt later dit jaar informatieve blogs waar huisdierspecialisten aan het woord komen over tal van onderwerpen.

…en shoppen

Het platform krijgt binnenkort nog een online shop, zodat de tijdens de uitzending getoonde producten vanuit de programma’s direct online zijn te bestellen. De consument kan daarbij kiezen tussen laten thuisbezorgen of afhalen in de dierenspeciaalzaak, waar Lifestyle for pets te volgen zal zijn via een speciaal scherm en themacommunicatie op de winkelvloer.