09 maart 2012 | Dossier:

Slim werken en slim reizen

Snelweg

Bent u een werkgever en heeft u 25 tot maximaal 250 medewerkers? Laat dan gratis onderzoeken hoe uw medewerkers slimmer kunnen reizen en werken. U kunt hiervoor een Mobiliteitsvoucher aanvragen ter waarde van € 1.500. Met deze voucher betaalt u een adviseur die een mobiliteitsscan maakt.

Subidieregeling verlengd

De subsidieregeling voor de mobiliteitsscan zou oorspronkelijk per 1 december 2011 ophouden. Vanwege het succes ervan heeft de minister van Infrastructuur en Milieu besloten de regeling te verlengen tot en met 31 december 2012. Het beschikbare bedrag is gelijktijdig opgehoogd naar € 8 miljoen.

Twee soorten mobiliteitsvouchers

U kunt voor twee verschillende soorten advies een voucher aanvragen. De kleine voucher is de mobiliteitsscan ter waarde van € 1.500. Daarnaast is er een ‘grote voucher’. Hiermee betaalt u een mobiliteitsadviseur die u helpt bij het invoeren van de geadviseerde verbeteringen. Deze voucher bedraagt tweederde van de advieskosten met een maximum van € 4.500. Beide vouchers kunt u digitaal aanvragen bij NL Milieu en Leefomgeving.