09 mei 2014 | Dossier:

Thema Week van het Huisdier: voorkomen van impulsaankopen

Week van het Huisdier 2014

Van 17 t/m 25 mei organiseert het LICG weer een splinternieuwe Week van het Huisdier. Dit keer is het thema ‘voorkomen van impulsaanschaf van huisdieren’. Het is en blijft immers erg belangrijk dat mensen voldoende over een huisdier weten voordat ze er een aanschaffen.

Acties tijdens de Week van het Huisdier

Zoals altijd organiseren veel dierenspeciaalzaken, dierenartsenpraktijken, pensions en asielen speciale acties rondom de Week van het Huisdier. Ben je ook van plan om een actie te houden? Meld dat dan vooral aan op de professionals-website van het LICG. Jouw activiteit krijgt dan een vermelding op de website van de Week van het Huisdier.

Nog geen inspiratie? Op de professionals-site vind je ook allerlei suggesties voor leuke activiteiten. Je kunt het voorbeeldpersbericht gebruiken om je activiteiten bij de regionale en lokale pers onder de aandacht te brengen.

De ‘Wat voor huisdierenmens ben jij?’-test

Zoals al eerder gemeld zal het LICG op 17 mei de speciale ‘Wat voor huisdierenmens ben jij’-test lanceren. Ondernemers kunnen flyers bestellen om de huisdierentest te verspreiden onder hun klanten.