29 april 2013 | Dossier:

Themamiddag Dibevo-dierenpensions bij Juco

Themamiddag dierenhotels

Dibevo-lid en eigenaar van een dierenpension? Kom dan naar de speciale themamiddag voor dierenpensions op woensdag 19 juni bij Dierenpension & Trimsalon Juco. We maken er weer een leuke én informatieve dag van! Geïnteresseerd? Het inschrijfformulier verschijnt zodra u inlogt met uw ledengegevens.

Programma

12.30 - 13.15 uur Ontvangst met broodjes
13.15 - 13.45 uur Welkomstwoord van Dibevo-voorzitter Joost de Jongh en Dierenpension Juco
13.45 - 14.45 uur Bezichtiging dierenpension
14.45 - 15.00 uur Korte koffie/theepauze
15.00 - 16.00 uur Lezing van Henk van Houwelingen over juridisch verantwoord ondernemen
16.00 - 17.00 uur Gezellig samenzijn onder het genot van een drankje

Lezing: juridisch verantwoord ondernemen

Als dierenpensionhouder merkt u ongetwijfeld dat de klant steeds hogere eisen stelt. Klanten worden niet alleen mondiger, maar zijn over het algemeen ook steeds beter geïnformeerd. Bovendien geniet de klant uitgebreide bescherming via wetten en regels.

Zolang uw bedrijf een beetje loopt, is er niet zoveel aan de hand. Dat kan in één klap veranderen. Stel dat er een bijtincident plaatsvindt in uw pension. In dat geval krijgt u te maken met meerdere partijen, verzekeringsmaatschappijen of een advocaat van een tegenpartij.

Weet u dan hoe het zit met de aansprakelijkheid? En weet u hoe u moet handelen als een klant zijn honden niet op komt halen? Heeft u alle zaken rondom uw personeel wel goed geregeld?

In de lezing 'juridisch verantwoord ondernemen' zal Dibevo-beleidsmedewerker Henk van Houwelingen u aan de hand van concrete voorbeelden inzicht geven in het juridisch speelveld. Ook krijgt u vele handige tips en handreikingen voor het ondervangen van veelvoorkomende problemen op dit gebied.

Locatie

Dierenpension & Trimsalon Juco
Bobeldijk 62
1647 CH Berkhout
www.juco.nl