11 januari 2018 | Dossier: Personeel

Vacature beleidsmedewerker bij Dibevo

Dibevo is dé Nederlandse brancheorganisatie voor ondernemende huisdierenspecialisten. Onder onze leden vind je dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenpensions, trimsalons, hondenuitlaatservices, maar ook fabrikanten, groothandels en im/exporteurs van huisdierenvoer en huisdierenartikelen. Kortom: de hele bedrijfskolom. Vanuit ons kantoor in Amersfoort geven we onze leden geen gouden formule voor meer omzet, maar we reiken wel ongelooflijk veel handvatten aan om dat te bereiken.

Voor de uitbreiding van onze dienstverlening zoeken wij een fulltime

beleidsmedewerker

De functie

Als beleidsmedewerker ben je breed inzetbaar op alle beleidsvelden binnen onze sector. Dat kan gaan om dierenwelzijn, sociale zaken, lobbywerk, enz., maar ook om persoonlijke ondersteuning van een van onze leden. Geen enkel lid is daarbij hetzelfde: de ene keer help je een kleine winkel, de andere keer een multinational.
Daarnaast zorg je ervoor dat beleid en regelgeving zodanig worden beïnvloed dat onze leden daar zo weinig mogelijk hinder van ondervinden in hun bedrijfsvoering. Ook neem je deel aan externe overleggen waar je Dibevo vertegenwoordigt. Je werkt nauw samen met de secretaris van Dibevo en ondersteunt hem bij zijn werkzaamheden.

Wij vragen

  • Je hebt een diploma van een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt relevante kennis van de manier waarop regelgeving werkt en tot stand komt en eventueel ervaring bij advieswerkzaamheden.
  • Je hebt een energieke, open persoonlijkheid die zowel op de korte als lange termijn kan denken en handelen.
  • Je bent een doortastend iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
  • Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Amersfoort.

Waar kom je terecht?

Bij Dibevo is teamgeest een groot goed. Het is een klein team, dus het is belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Alle teamleden zijn behoorlijk gedreven, hebben dienstbaarheid in hun DNA zitten, sturen continu aan op verbetering en ontwikkeling en hebben (niet onbelangrijk!) bovengemiddeld veel gevoel voor humor. Even kennismaken?

Wij bieden

Dibevo biedt een fulltime baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en een bij de functie passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren?

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar Henk van Houwelingen, e-mail: h.vanhouwelingen@dibevo.nl. Vooral kandidaten die de eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt worden uitgenodigd om te solliciteren.

Meer informatie?

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Henk van Houwelingen, de secretaris van Dibevo, op nummer 033-4550433.