28 april 2017 | Dossier: Advertorial

[Vacatures] TRIXIE Heimtierbedarf zoekt sales managers België en Nederland

Vacature voor winkelmedewerker bij Dierenspeciaalzaak Van Noord’s Dierenvoeders

A D V E R T E N T I E
TRIXIE Heimtierbedarf GmbH&Co. KG is op korte termijn op zoek naar een:

SALES MANAGER BELGIË
voor de regio Vlaanderen

en een

SALES MANAGER NEDERLAND
voor de regio Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland onder de lijn Amersfoort-Arnhem


“We zijn bij TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG niet alleen trots op het feit dat we Europees marktleider zijn op het gebied van dierbenodigdheden, maar wij zijn ook trots op onze 44 vertegenwoordigers in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Nederland en België. Zij maken het mogelijk om ons enorme assortiment – zo’n 6.500 artikelen voor honden, katten, vogels, knaagdieren, reptielen en vissen – bij meer dan 6.000 retailklanten door heel Europa te leveren.”

“Tegenwoordig kunt u als Nederlandse en Belgische dierenspeciaalzaak uw items ook rechtstreeks bij ons centrale magazijn in Duitsland bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling binnen 2 tot 3 dagen vanuit ons 43.000 m2 grote logistieke centrum bij u aankomt. Bovendien zijn TRIXIE-producten in-house ontwikkeld, geïnspecteerd en getest, want kwaliteit hoort vanzelfsprekend te zijn. Dat vindt u toch ook?”

Voor sollicitatie, vragen of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op +49 4638 2109 160 of e-mailen naar sales@trixie.de