05 januari 2017 | Dossier: Personeel

[vacature] Trixie Heimtierbedarf zoekt Sales Representatives

A D V E R T E N T I E
Vanwege uitbreiding voor hun Nederlands- en nieuw Belgisch salesteam is Trixie Heimtierbedarf per direct op zoek naar Sales Representatives voor Noordoost-Nederland (Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen & Overijssel) en heel België.

Trixie

“We zijn bij TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG niet alleen trots op het feit dat we Europees marktleider zijn op het gebied van diertoebehoren, maar wij zijn ook trots op onze 44 vertegenwoordigers in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland en Nederland. Zij maken het mogelijk om ons enorme assortiment – zo’n 6.500 artikelen voor honden, katten, vogels, knaagdieren, reptielen en vissen – bij meer dan 5.000 retailklanten door heel Europa te leveren.

Tegenwoordig kunt u als Nederlandse en Belgische dierenspeciaalzaak uw items ook rechtstreeks bij ons centrale magazijn in Duitsland bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw producten binnen 2 tot 3 dagen vanuit ons 43.000 m2 grote logistieke centrum bij u aankomt. Bovendien zijn TRIXIE-producten in-house ontwikkeld, geïnspecteerd en getest, want kwaliteit hoort vanzelfsprekend te zijn. Dat vindt u toch ook?”

Bekijk de website van Trixie voor het actuele vacatureaanbod.

Voor sollicitatie, vragen of meer informatie is Trixie telefonisch bereiken op tel. +49 4638 2109 160 of via e-mail op sales@trixie.de