09 november 2016 | Dossier: Ledennieuws

Via Natura opent nieuwe winkel in Beekbergen

Via Natura verhuist naar een nieuwe, ruimere locatie. Om precies te zijn van de Arnhemseweg 538c naar de 300 meter verder gelegen Dorpstraat 40 in Beekbergen. Op woensdag 16 november opent de nieuwe winkel met een feestelijk programma en leuke acties.

Volgens eigenaresse Roos van Limbeek is de verhuizing is het positieve gevolg van een toenemend klantenbestand en extra aanbod van diensten. Op de nieuwe locatie is het assortiment natuurvoer voor hond en kat, snacks, tuigen en speelgoed uitgebreid, en is er meer ruimte om vragen te beantwoorden over voedingsallergieën, voedingsgevoeligheden, opvoeding, belonen, socialisatie en angstgedrag. Via Natura is daarmee uitgegroeid tot hét kenniscentrum over natuurlijke voeding voor hond en kat. De winkel werkt samen met enkele andere professionals zoals een (holistisch) dierenarts en hondenschool en heeft daarvoor een speciale spreekkamer ingericht.

Feestelijk openingsprogramma

Op woensdag 16 november opent Via Natura met leuke aanbiedingen en acties. Dierenarts Kruithof doet gratis gezondheidschecks bij honden en katten, hondentrainer Ewald Nagels van Dogtrack beantwoordt vragen over gedrag of training van honden, Ingrid van GoedBeterBeest geeft gratis advies voor angst voor onweer en vuurwerk én klanten kunnen hun hond gratis wassen in de Mobile Dogwash.             

Kijk voor meer infomatie over de openingsdag op de Facebook-pagina van Via Natura.