03 december 2012 | Dossier:

Voorzitter MKB-Nederland: “Winkeliers, omarm internet”

Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel, voorzitter MKB-Nederland, roept ondernemers in de detailhandel op om het internet te omarmen. “Start een webshop naast een fysieke winkel.” Biesheuvel deed deze uitspraken afgelopen donderdag tijdens zijn optreden bij het Najaarscongres van MKB Wijchen.

Gewoon aan de slag gaan

Biesheuvel ging in zijn speech en tijdens het debat met ondernemers in op de toekomst van de economie in ons land. Winkeliers lijden onder een laag consumentenvertrouwen. Klanten kopen bovendien steeds vaker via internet. De reguliere detailhandel moet hierin mee om te overleven. Hij riep ondernemers ook op om zich niet te laten leiden door de waan van de dag. “Stop met lezen van de krant, laten we gewoon aan de slag gaan.”

Training Webwinkel starten

Op 4 februari organiseert Dibevo in samenwerking met PostNL de training ‘Online Ondernemen met een webwinkel’. Op dit moment is de training volgeboekt, maar het is aan te raden om u desondanks aan te melden voor de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen bestaat de kans dat Dibevo een tweede training organiseert.

Bron: MKB-Nederland