13 februari 2014 | Dossier:

Win een huispak van Roy Donders op de thema-avond voor trimmers!

Thema-avond hondentrimmers Dibevo

Ben jij een hondentrimmer met passie voor je vak? Mooi, want het ís ook een fantastisch vak! Toch leven we in een tijd dat je alleen met passie geen onderneming kunt runnen. Klanten willen graag zien én ervaren dat je een vakbekwame trimmer bent. Een professional met kennis van zaken. Maar hoe bewijs je zoiets en hoe pak je dat aan?

Daarom organiseert Dibevo een speciale thema-avond voor hondentrimmers waarin wij én een aantal collega-trimmers meer vertellen over het Dierbaar-keurmerk en de voordelen voor jouw onderneming.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de thema-avond praat Dierbaar-inspecteur en dierenarts Ronald Bergsma je bij over huidproblemen bij honden en wat het effect daarvan is op je onderneming. Zoals gezegd zijn er ook collega-trimmers aanwezig die uitleggen wat het Dierbaar-keurmerk betekent en of het voor jou interessant is. Daarnaast vertelt onze voorzitter Joost de Jongh wat Dibevo doet voor de branche en wat je eraan zou kunnen hebben (de ABHB is als vereniging ook lid van Dibevo). Kortom: een oriënterende avond waar je alleen maar wijzer van kunt worden!

Locatie, datum en tijd

De thema-avond vindt plaats op woensdag 26 februari bij het Huisdier Kennis Instituut, Regulierenring 13-a in Bunnik. We starten om 20.00 uur en eindigen rond de klok van 22.00 uur.

Voor wie?

De thema-avond is bedoeld voor hondentrimmers.

Aanmelden

Leuk als je komt! Wacht niet te lang met aanmelden, want de ruimte is beperkt en vol=vol!

Huispak!

Precies, dat zouden we bijna vergeten. Bezoekers aan de thema-avond maken kans op een origineel huispak van Roy Donders! Winkelwaarde € 80!

Update: Op dit moment is de thema-avond geheel volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.