08 december 2014 | Dossier:

Zit je (nog wel) op de juiste plek? Test het met de gratis Kans-loopbaanscan

Loopbaanplanning

Vraag je je weleens af of je op de juiste plek zit en of je je talenten wel goed benut? Of wil je graag iets anders, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Doe dan de gratis loopbaanscan van Adviesbureau Kans. Je leest het goed: het advies kost je niets. De scan wordt betaald door het CNV.

Competenties, motivatie en kansen

De loopbaanscan van Adviesbureau Kans heet de KansMeter Plus. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van je competenties, motivatie en kansen op de arbeidsmarkt. Bovendien ontvang je concreet advies voor je volgende loopbaanstap en de kansen op de arbeidsmarkt.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
- Kans-test
- Analyse en arbeidsmarkt
- Nabespreking
- Start

Kans-test

De Kans-test is een online test over je interesses, competenties en vaardigheden die tegelijkertijd een link legt naar arbeidssectoren en functies. Je kunt deze test gewoon thuis maken.

Analyse (2,5 uur)

Na de Kans-test volgt er een afspraak met een loopbaancoach. Adviesbureau Kans analyseert de resultaten van de test en betrekt je cv, werkervaring en opleidingen in het onderzoek. Daarbij beoordelen het bureau welke perspectieven haalbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Nabespreking (telefonisch, 1 uur)

In dit gesprek gaat je loopbaancoach dieper in op de loopbaanwensen en ideeën die bij jou zijn ontstaan naar aanleiding van de test en analyse. Je krijgt een concreet advies over de meest effectieve volgende loopbaanstap en welke ondersteuning daarbij zinvol is. Daarbij kun je denken aan een vervolgtraject bij Adviesbureau Kans of een opleiding die je perspectief op de arbeidsmarkt vergroot.

Start

Je kunt direct aan de slag met het advies. Je kunt het advies ook gebruiken voor ontwikkel- en functioneringsgesprekken met je werkgever.

Interesse?

We zeiden het al eerder: deelname aan de KansMeter Plus is geheel gratis en je bent nergens toe verplicht. Interesse? Meld je dan aan via info@adviesbureaukans.nl. Twijfel je nog? Bel dan tel. 023-5629377 voor meer uitleg of extra informatie.