Veelgestelde vragen van exposanten

Een nieuw evenement als Dibevo University is weer even wennen. Logisch dus dat dat soms wat vragen oproept. Daarom dit overzicht met veelgestelde vragen!

Waarom is er voor Hart van Holland gekozen als locatie?
Centraal gelegen en betaalbare hallen met gratis parkeergelegenheid zijn erg dun gezaaid in Nederland. Tel daarbij op dat we ook qua akoestiek een geschikte ruimte moesten vinden voor de collegezaal en je snapt: dat is zoeken naar een speld in een hooiberg. We zijn daarom blij dat Hart van Holland dit alles in zich heeft. Leuke bijkomstigheid is dat het op steenworp afstand ligt van Harderwijk waar van 1648 tot 1811 écht een universiteit stond.

Kan ik meerdere stands aan elkaar maken tot één grote stand?
Ja, dat kan tot een maximum van 12 stands. NB: de stands onder het cateringplein zijn door de aanwezigheid van pilaren niet horizontaal aan elkaar te koppelen.

Ik exposeer vaker met eigen standbouw op beurzen. Mag ik dat nu ook inzetten in plaats van zo’n vaste stand in standaard standbouw?
Nee, dat is niet mogelijk. We streven naar uniformiteit op het beursdeel. Volgend jaar is er weer een reguliere Dibevo-Vakbeurs met volop ruimte voor eigen standbouw.

Is gratis eten en drinken ook onderdeel van het University-concept?
Jazeker! We serveren alle bezoekers en exposanten gratis hapjes en drankjes gedurende de gehele dag.

Voor exposanten is per unit een standhouderslunch in htet exposantenrestaurant voor 2 personen inbegrepen.

Hoe breed is de doelgroep van Dibevo University?
Dibevo University is gericht op zowel eigenaren van bedrijven in de huisdierenbranche als de medewerkers die daarin werkzaam zijn.

Kan ik met mijn bedrijf ook een lezing verzorgen?
We hebben het aantal sprekers bewust tot 3 beperkt om een goede balans te krijgen tussen de lezingen en het beursdeel. Het is als exposant niet mogelijk om lezingen te geven.

Wanneer kan ik de stand(s) inrichten?
Dat kan op vrijdag 5 oktober van 12.00 tot 20.00 uur en zaterdag 6 oktober van 08.00 tot 17.00 uur. De standbouw staat dan allemaal al voor je klaar.
Op maandag 8 oktober kun je de stands na 18.30 uur weer ontmantelen.

Direct inschrijven als exposant?

Leverancier en geen tijd te verliezen? Dan is dit de kortste route naar de inschrijfpagina!

Nu inschrijven