Informatie voor bezoekers

Een paar jaar geleden leek het alsof het concept ‘vakbeurs’ niet toekomst­bestendig was, maar anno 2017 blijkt het tegendeel waar: niet eerder was de beursvloer zo snel uitverkocht en niet eerder bestelden zo veel ondernemers al in augustus een ticket voor de Dibevo-Vakbeurs. Kortom: de huisdierenbranche heeft er ongelooflijk veel zin in. Jij ook?

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2017

De Dibevo-Vakbeurs 2017 zal plaatsvinden op 8 en 9 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk. De beurs duurt 2 in plaats van de al jaren gebruikelijke 3 dagen, maar is op dag 2 (maandag) veel langer geopend. Het bijkomende voordeel van een tweedaags evenement is dat het een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Die ‘opbrengst’ hebben we vervolgens ingezet om de entreeprijs zo laag mogelijk te maken.

Koop hier je tickets

Superlocatie in Rijswijk

Ondernemers die al langer meedraaien in de branche herkennen in de Broodfabriek misschien de vroegere Evenementenhal Rijswijk. Of juist niet, want de locatie is volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Anno 2017 is de Broodfabriek een prima bereikbare beurslocatie met veel mogelijkheden, een hoog service­niveau en volop gratis parkeerruimte.

Broodfabriek

Broodfabriek

Lage entreeprijzen

Om je beursbezoek extra aantrekkelijk te maken, zijn de entreeprijzen dit jaar lager dan ooit. Dibevo-leden kunnen twee gratis toegangskaarten bestellen en extra kaarten kopen voor 15 euro per persoon. Ben je geen lid van Dibevo? Dan ben je uiteraard net zo welkom, alleen kost een entreebewijs dan 18 euro op voorwaarde dat je je ticket van tevoren koopt op bezoekers.dibevo.nl. Het is sowieso aan te raden om je toegangskaarten in de voorverkoop aan te schaffen, want je voorkomt daarmee dat je in een lange wachtrij bij de kassa komt te staan. Bij de toegangsprijs is catering niet inbegrepen, maar we ontvangen elke bezoeker met gratis koffie/thee en een gebakje.

Koop hier je tickets

Houd er rekening mee dat de Dibevo-Vakbeurs niet toegankelijk is voor honden (assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard wel welkom). We hebben Dibevo-dierenpension Het Pensionnetje bereid gevonden om je hond op te vangen tijdens je bezoek aan de vakbeurs. Het pension ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de Broodfabriek en hanteert speciaal voor de vakbeurs aangepaste openingstijden. Dibevo neemt de kosten voor de opvang voor haar rekening.

Vakbeurs 2015

Exposanten pakken uit

Als organisatie zie je natuurlijk heel wat standontwerpen aan je voorbijtrekken. Daarbij valt één ding al snel in het oog: veel exposanten gaan ongelooflijk uitpakken dit jaar. Als ons voorgevoel klopt, dan belooft deze vakbeurs een waar noviteitenpodium te worden. Tel daarbij op dat er tien exposanten nog nooit eerder op een Dibevo-Vakbeurs hebben gestaan en je weet: dit wil je niet missen. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat ook deze vakbeurs ongetwijfeld weer de boeken in gaat als een van de gezelligste vakbeurzen van Nederland.

Beursthema: Ken je klantkleur

De beurs vindt plaats in Rijswijk en daardoor spreekt het volledige Dibevo-team het beursthema ‘Ken je klantkleur’ inmiddels met Haagse tongval uit: Ken je kloantkleuâh. We hebben het al vaker geschreven: eigenlijk moet je als huisdierenspecialist de eigenschappen hebben van een kameleon, het reptiel dat de kleur van zijn huidlaag als vanzelf aanpast aan de kleur van de omgeving. Ofwel: als vanzelf meedeinen op het continu veranderende verwachtingspatroon van de klant. Je zult ook wel móeten want een huisdiereigenaar is allang geen trouwe hond meer die als vanzelfsprekend bij jou koopt of een dienst afneemt. De kunst is natuurlijk om in dat veranderende klantgedrag nieuwe kansen te zien.

Kameleon

Huiskamersfeer

Dibevo stimuleert exposanten om met het beursthema aan de slag te gaan, maar gaat het ook zelf uitdiepen. De brancheorganisatie is aanwezig met een stand die ondernemers moet inspireren om het woord ‘beleving’ anders in te kleuren. De Dibevo-stand is ingericht in huiskamersfeer waarin letterlijk en figuurlijk ruimte is gemaakt voor levende dieren. Dibevo-voorzitter Joost de Jongh zegt daarover: “Wat ondernemers vaak vergeten is dat je mensen moet laten zíen hoe mooi bijvoorbeeld een aquarium, vogel- of reptielenverblijf oogt in een huiselijke omgeving. Zoiets bedenkt een klant niet: je moet het visualiseren in de sfeer van zijn huiskamer. Hoe dát eruit kan zien, tonen wij in onze stand.”

Noviteitengalerij

Op vorige edities van de Dibevo-Vakbeurs bleek de noviteitengalerij een schot in de roos. Dat concept blijft ook dit jaar onveranderd: elke exposant toont zijn beste of meest innovatieve product. Daardoor ben je als bezoeker in één oogopslag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Noviteitengalerij Dibevo-Vakbeurs 2017

De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2017, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo een vlog-starterspakket onder de inzenders. Een leuke, maar ook nuttige prijs: vloggen is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven, vertrouwen te kweken, je expertstatus te benadrukken en online beter zichtbaar te worden. Kortom: dé manier om meer klanten aan te trekken.

Afspreken?

De Dibevo-Vakbeurs is ook de perfecte locatie om af te spreken met relaties, bekenden of ‘collega’s-op-afstand’. Laat weten dat je de beurs bezoekt door je als gast aan te melden of een berichtje achter te laten op de Dibevo-Vakbeurs-Facebookpagina. Ook vragen over je bezoek aan de beurs kun je hier stellen. Antwoord gegarandeerd!

Koop hier je tickets

Dibevo-Vakbeurs

Toegangskaarten bestellen

Geen tijd te verliezen? Dan is dit de kortste route naar de ticketshop!

Direct tickets bestellen

Wat is de Dibevo-Vakbeurs?

De Dibevo-Vakbeurs is sinds jaar en dag hét event voor professionals in de Neder­landse gezelschapsdieren­branche. De vakbeurs is een mix van noviteiten, bijzondere producten, huisdieren, netwerken, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met collega’s. Kortom: een prima plek om zaken te doen in een gezellige sfeer. Het overgrote deel van de bezoekers aan de Dibevo-Vakbeurs is werkzaam in de detailhandel. Het resterende deel van de bezoekers is een mix van dierenpension­houders, trim­salons en leveranciers.

Dibevo University werd gesponsord door:

Gebr. de Boon sponsort Dibevo University

Exposantenlijst

Welke bedrijven hebben zich ingeschreven voor Dibevo University? Check het in de exposantenlijst.

Direct naar de exposantenlijst

Openingstijden

Zondag 8 oktober 10.00 – 18.00 uur
Maandag 9 oktober 10.00 – 21.00 uur

Houd er rekening mee dat de Dibevo-Vakbeurs niet toegankelijk is voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Tickets

Dibevo-leden excl. btw incl. btw
Zes gratis toegangskaarten gratis gratis
Extra toegangskaart € 12,40 € 15
Niet-leden excl. btw incl. btw
Toegangskaart aan de deur € 28,93 € 35
Toegangskaart voorverkoop € 20,66 € 25

Dibevo University is niet toegankelijk voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Klik op het kaartje voor een vergroting.

Route naar en parkeren bij de Broodfabriek

A4 tussen Amsterdam en Den Haag op zondag afgesloten

Als organisatie hoop je dat dat het niet gebeurt, maar op de vakbeurszondag is het toch raak. Op die dag is de A4 tussen Amsterdam en Den Haag afgesloten i.v.m. onderhoudswerkzaamheden aan o.a. de asfaltlaag. Je wordt omgeleid via Utrecht en via A44 en N207. Check de website van Rijkswaterstaat voor de beste omreisroute.

Parkeren

Op zondag 8 oktober is er veel openbare parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving van de Broodfabriek. Daarnaast kun je parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage (50 meter lopen).

Op maandag 9 oktober is parkeren op de openbare weg een minder handige optie. Je kunt het best parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage.

Parkeren in de parkeergarage (Van Gijnstraat-Verrijn Stuartlaan; 50 meter van de Broodfabriek) is gratis voor vakbeursbezoekers. Uitrijkaarten zijn niet nodig. Er staat een parkeerwachter.

OV-reisinformatie

Check voor vertrek de actuele situatie op het spoor.
Plan hieronder je reis met openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loop je in 7 minuten naar de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan je rechterhand. Bekijk de route in Google maps

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)

Actuele plattegrond

Klik op de afbeelding om de meest actuele plattegrond van de Dibevo-Vakbeurs 2017 te bekijken.

Plattegrond Dibevo-Vakbeurs

Opvang voor honden tijdens de vakbeurs

Hoe jammer ook: honden zijn in de Broodfabriek niet toegestaan. Oók niet in een buggy of reistas. We kunnen ons voorstellen dat dat even een omschakeling is voor bezoekers die jarenlang hun hond meegenomen hebben naar de vakbeurs. Om je tegemoet te komen, hebben we voor gratis opvang gezorgd tijdens de beursdagen.

We hebben Dibevo-dierenpension Het Pensionnetje bereid gevonden om je hond op te vangen tijdens je bezoek aan de vakbeurs. Het pension ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de Broodfabriek en hanteert speciaal voor de vakbeurs aangepaste openingstijden.

Bezoekers kunnen van 9.00 tot 21.00 uur hun hond brengen en halen (normaal kan dat alleen op speciale tijdstippen). De kosten die je daarvoor moet maken, nemen wij voor onze rekening.

Dierenhotel Het Pensionnetje
Jannet Markus
Groeneveldseweg 5
2678 ND De Lier
tel. 06-48969186