Info voor bezoekers

Om het jaar een vakbeurs en om het jaar een kennisevent, dat is de lijn die Dibevo op verzoek van veruit het grootste deel van haar leden aanhoudt. Uit die lijn is Dibevo University ontstaan, een kennis- en productevent dat bezoekers gegarandeerd naar een hoger level tilt op het gebied van ondernemerschap, klantenbinding, klantcontact, trends en toekomstvisie.

Hart van Holland in Nijkerk

In 2016 zijn we voorzichtig met het kennis-concept gestart in een experimentele setting. Met die ervaring in het achterhoofd hebben we het concept verder aangescherpt tot Dibevo University, een evenement dat bezoekers inspiratie en energie geeft om met nieuwe kracht te ondernemen. Dibevo University bestaat uit een uitgebreide productcampus, een collegezaal en een bibliotheek, compleet met lange leestafels en zithoeken met Chesterfield-banken.

Collegezaal

Voor die collegezaal hebben we drie belachelijk goede sprekers geboekt die gedurende de aanloop naar Dibevo University steeds vaker van zich zullen laten horen. Wie die sprekers zijn? Dat gaan we nu onthullen! In plaats van een veelheid aan lezingen in te plannen, hebben we gekozen voor drie topsprekers die elk een uur zullen doceren in de collegezaal. Onderwerpen gaan van dagelijkse zaken als ‘de nummer 1-manier om klanten te binden’ tot een toekomstvisie op de huisdierenbranche van 2030. We stellen ze hieronder aan je voor.

Topspreker 1: JOS BURGERS
Het motto van Jos Burgers is: ‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug’. Jos Burgers kent onze branche heel goed: hij schreef er 2 boeken over (Hondenbrokken en De Wet van Snuf) en was ooit spreker op 2 ledenvergaderingen van Dibevo waarbij het publiek laaiend enthousiast was. Burgers’ humor is zeer aanstekelijk, maar ondertussen zet hij je wel aan het denken over je bedrijfsvoering.


Topspreker 2: AD VAN BEEK
Heeft de winkel nog toekomst? Natuurlijk, vindt retaildeskundige Ad van Beek. Als je maar contact durft te maken met je klant. Écht contact. Van Beek is geen onbekende in onze branche. Hij verzorgde al eerder een zeer sucecsvolle training tijdens de Dibevo-Vakbeurs waar hij eye-opener na eye-opener presenteerde. Als voorbereiding van zijn lezing tijdens Dibevo University gaat Van Beek een aantal dierenspeciaalzaken en dierenpensions bezoeken.


Topspreker 3: RUUD VELTENAAR
Met een gemiddelde score van 9.1 voor inhoud en performance en bijna 250 lezingen per jaar, behoort Ruud Veltenaar tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in Nederland. Als internationaal trendwatcher en friskijker biedt Veltenaar een inkijk op de toekomst en de volgende fase in onze beschaving. Wat zijn de gevolgen van alle trends voor welvaart en (dieren)welzijn? Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort ondernemerschap hebben we dan nodig?

 

Productcampus

Hoe je het wendt of keert: alle inspiratie moet zich uiteindelijk vertalen in een nieuw elan om te ondernemen. En dat ondernemen draait om klanten, producten én omzet maken. De sprekers zullen in hun lezingen regelmatig refereren naar de productcampus van Dibevo University. De productcampus is een slimme selectie van producten die inhaakt op de nieuwe inzichten van bezoekers. Wat is ervoor nodig om een product te laten slagen in de winkel? Hoe presenteer je die producten op een onderscheidende manier en wat kun je je klant vertellen over de inhoud of werking? Welke sfeer past goed bij het product en is er een manier om het overtuigend te demonstreren aan huisdierbezitters? Zit er een verhaal achter een product dat als je als verkoopargument kan gebruiken?

Bibliotheek

Wat is een universiteit zonder bibliotheek? Niets toch? Daarom is een deel van Dibevo University ingericht als Kennisplein met boeken, brancheinfo, lange leestafels, lekkere zitbanken en de catering voor koffie en thee binnen handbereik. Dit alles uiteraard in University-stijl. Een ideale plek om bij te praten met collega’s of gewoon even uit te rusten.

Dibevo University - bibliotheek

Zoals de plannen er nu bijliggen, krijgen bezoekers in de bibliotheek de mogelijkheid om te checken of ze zonder bijscholingscursus examen kunnen doen voor een vakbekwaamheids­diploma/­certificaat voor een bepaalde diergroep.

Collegegelden

Niet eerder was collegegeld zo goedkoop! Voor Dibevo-leden zijn de eerste twee toegangskaarten gratis. Extra toegangskaarten voor leden kosten 15 euro (incl. btw). Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs 35 euro aan de deur en 25 euro bij voorregistratie. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf augustus.

Openingstijden

Zondag 7 oktober: 10.00 – 18.00 uur
Maandag 8 oktober: 10.00 – 18.00 uur

Dibevo-University start op beide dagen om 10.00 uur met een college. Om 11.00 uur gaan de deuren open naar de productcampus.

Locatie

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Programma zondag 7 oktober

9.00 – 10.00 uur Ontvangst in Dibevo-lounge
10.00 – 11.00 uur Spreker: Jos Burgers
Vanaf 11.00 uur Productcampus geopend
13.00 – 14.00 uur Spreker: Ruud Veltenaar
16.00 – 17.00 uur Spreker: Ad van Beek
17.00 – 18.00 uur Happy Hour op de productcampus met een gratis hapje en drankje

Programma maandag 8 oktober

9.00 – 10.00 uur Ontvangst in Dibevo-lounge
10.00 – 11.00 uur Spreker: Ad van Beek
Vanaf 11.00 uur Productcampus geopend
13.00 – 14.00 uur Spreker: Ruud Veltenaar
16.00 – 17.00 uur Spreker: Jos Burgers
17.00 – 18.00 uur Happy Hour op de productcampus met een gratis hapje en drankje

Collegegelden

Dibevo-leden excl. btw incl. btw
Twee gratis toegangskaarten gratis gratis
Extra toegangskaart € 12,40 € 15
Niet-leden excl. btw incl. btw
Toegangskaart op locatie € 20,66 € 35
Toegangskaart bij voorregistratie € 28,93 € 25

Dibevo University is niet toegankelijk voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.