Info voor bezoekers

Op 7 en 8 oktober is het zover: een fonkelnieuw evenement dat jij als huisdierenspecialist niet mag missen. Hier doe je kennis op, scoor je exclusieve deals, kun je bijpraten met collega's, is het eten en drinken gratis en beleven jij en je team vooral een heel leuke en inspirerende dag. Dibevo-leden hebben recht op maar liefst 6 gratis toegangskaarten.

Dibevo University - info voor bezoekers

Direct tickets bestellen


Dibevo University in het kort

  • Dibevo University bestaat uit een beursdeel met productpresentaties en een kennisdeel met lezingen en een vakbekwaamheidstest.
  • Vanaf 9.00 uur ben je welkom en kun je de hele dag bij de cateringpunten terecht voor gratis eten en drinken.
  • Tussen 9.00 en 18.00 uur kun je de gehele dag terecht op de beursvloer, om je te laten inspireren en natuurlijk om tegen de beste condities zaken te doen.
  • Om 10.00 uur begint de eerste van drie boeiende presentaties, vol eyeopeners op het gebied van klantenbinding, klantcontact en trends. Onze twee andere topsprekers beginnen om 13.00 en om 16.00 uur. Tijdens de drie presentaties blijven de deuren open, dus je kunt komen en gaan wanneer je wilt.
  • De hele dag door kun je je vakbekwaamheid laten testen. Zo weet je binnen een halfuur of jij klaar bent voor het verplichte vakbekwaamheidsexamen. Deze test ter waarde van 25 euro kost je op Dibevo University helemaal niets!
  • Dibevo-leden mogen met 6 personen gratis naar binnen: ideaal om met je hele team alles te volgen.
  • Vanaf 12.00 uur maken we de beursvloer extra gezellig met live muziek (op bescheiden volume, uiteraard).
  • Om 16.30 begint het Happy Hour. Vanaf dan schenken we ook alcoholische drankjes en kun je gezellig bij- en napraten, en… wie weet ben jij de winnaar die met de mooie, grote dagprijs naar huis gaat!

Direct tickets bestellen

Het mooie van Dibevo University is dat je zelf je ideale programma kunt samenstellen. Zo kun jij een mooie deal sluiten, wonen je medewerkers intussen een presentatie over klantcontact bij, en pik jij daar nog net het laatste stukje van mee.

Programma Dibevo University


Productpresentaties

Op de beursvloer van Dibevo University exposeren toonaangevende leveranciers hun beste producten. De exposanten hebben ons verzekerd dat je mag rekenen op scherpe aanbiedingen, die uitsluitend geldig zijn op Dibevo University. Ze vertellen je dan meteen hoe je hun producten optimaal kunt presenteren in jouw winkel. En die tips kunnen weleens verrassender zijn dan je nu denkt.

Lezingen en vakbekwaamheidscheck

Het kennisdeel van Dibevo University bestaat uit drie lezingen waar je écht iets van opsteekt. Je kunt hier bovendien een kennistest doen. Zo kom je binnen een halfuur te weten of je zonder bijscholing examen kunnen doen voor het verplichte vakbekwaamheidsdiploma. Heb je dat diploma al? Ook dan is de kennistest een mooie check-up of je nog weet wat je zou moeten weten. Normaal kost deze test 25 euro per diergroep, maar op Dibevo University is hij helemaal gratis. De kennistest wordt uitgevoerd in samenwerking met onze onderwijspartners Aeres Training Centre Barneveld en Huisdier Kennis Instituut.

Met 6 personen gratis naar Dibevo University

Met je medewerkers naar Dibevo University? Dat kan, want Dibevo-leden hebben recht op maar liefst 6 gratis toegangskaarten. Gezellig samen een inspirerende dag beleven, of je juist opsplitsen, zodat je als team alles uit je bezoek haalt.

Ben je geen lid van Dibevo? Dan betaal je 35 euro voor een ticket aan de deur en 25 euro in de voorverkoop. Gouden tip: meld je tijdens Dibevo University aan als lid, dan betalen we je de volledige toegangsprijs van jou én je team terug!

Direct tickets bestellen

Eten en drinken

Hadden we al gezegd dat het eten en drinken gratis is? Ideaal toch?

Drie topsprekers

Verdeeld over de dag geven topsprekers Jos Burgers, Ad van Beek en Ruud Veltenaar lezingen die nog lang in je hoofd zullen blijven hangen. Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe je meer omzet draait zonder één euro te investeren, of hoe je ervoor zorgt dat je bedrijf in 2030 nog bestaat, dan mag je deze lezingen niet missen. Ondernemerschap, klantenbinding, klantcontact, trends en een blik op de toekomst: het komt allemaal voorbij. In de volgende video’s kom je meer over de sprekers te weten.

Topspreker 1: JOS BURGERS


Topspreker 2: AD VAN BEEK
Om zijn lezing voor te bereiden, heeft klantexpert Ad van Beek in de maanden juli en augustus incognito verschillende Dibevo-dierenspeciaalzaken en dierenpensions bezocht. Misschien wel bij jou!..


Topspreker 3: RUUD VELTENAAR
Met een gemiddelde score van 9,1 voor inhoud en performance en bijna 300 lezingen per jaar, is trendwatcher Ruud Veltenaar een van de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers van Nederland. Wij bezochten hem in Amsterdam en vroegen hem: ‘Heb je zelf huisdieren?’ en ‘Wat leren we op Dibevo University van jou?’

 

Elke dag een grote prijs

Elke University-dag verloten we een grote prijs onder de bezoekers. Een elektrische fiets, een vakantie… wie zal het zeggen? Tijdens het Happy Hour maken we de winnaar van de dagprijs bekend. Ben jij de gelukkige die dubbel Happy naar huis gaat?

Bibliotheek

Geen universiteit zonder bibliotheek. Daarom is een deel van Dibevo University ingericht als leesruimte, met boeken, branche-informatie, lange leestafels, lekkere zitbanken en koffie en thee binnen handbereik. Dit alles uiteraard geheel in University-stijl. Een ideale plek om bij te praten met collega’s of gewoon even uit te rusten.

Direct tickets bestellen

Dibevo University - bibliotheek

Toegangskaarten bestellen

Geen tijd te verliezen? Dan is dit de kortste route naar de ticketshop!

Direct tickets bestellen

Dibevo University werd gesponsord door:

Gebr. de Boon sponsort Dibevo University

Plattegrond Dibevo University

Klik op de afbeelding voor de plattegrond.

Beursdeel

Openingstijden

Zondag 7 oktober: 9.00 – 18.00 uur
Maandag 8 oktober: 9.00 – 18.00 uur

Locatie

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Tickets

Dibevo-leden excl. btw incl. btw
Zes gratis toegangskaarten gratis gratis
Extra toegangskaart € 12,40 € 15
Niet-leden excl. btw incl. btw
Toegangskaart aan de deur € 28,93 € 35
Toegangskaart voorverkoop € 20,66 € 25

Dibevo University is niet toegankelijk voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Exposantenlijst

Welke bedrijven hebben zich ingeschreven voor Dibevo University? Check het in de exposantenlijst.

Direct naar de exposantenlijst