Wat is Dibevo University?

Dibevo University is een kennis- en productevent (compleet met collegezalen en een productcampus) dat niet ver van een locatie plaatsvindt waar vroeger écht een universiteit was. Van 1648 tot 1811 stond er namelijk  een heuse universiteit in Harderwijk. Dibevo University wordt gehouden op nog geen 20 kilometer afstand van die plek: in het Hart van Holland in Nijkerk. Het evenement vindt plaats op 7 en 8 oktober, de zondag en maandag na dierendag.

Wat is Dibevo University?

Misschien heb je al gehoord of gelezen dat Dibevo is overgestapt op de twee-twee-regeling. Geen ingewikkelde wet, maar het betekent het volgende: voortaan houden we alle oneven jaren een vakbeurs waarbij de focus ligt op producten. In die jaren is er namelijk geen Interzoo en Anido. Alle even jaren organiseren we een evenement waarbij de focus ligt op kennis in de ruimste zin van het woord. Dat kan kennis zijn over onderwerpen als klantenbinding, social media of winkelinrichting, maar ook productkennis. Vandaar dat er tijdens dat evenement zowel ruimte is voor kennisoverdracht als productpresentaties.

In 2016 zijn we met dat concept voorzichtig gestart in een experimentele setting. Daarop zijn veel reacties gekomen, veel lovende, maar ook veel kritische. Op zich heel logisch voor een evenement dat qua concept nog in de kinderschoenen staat en zichzelf nog moet bewijzen. En met dezelfde logica gebruiken we die ervaring om het concept te verbeteren en te perfectioneren.

Inschrijving

De inschrijving voor de productcampus gaat in het eerste kwartaal van 2018 van start. Potentiële deelnemers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de opzet en de campusplattegrond van Dibevo University, kunnen hun gegevens hier achterlaten. Tijdens de Dibevo University worden de colleges verzorgd door professionals die door Dibevo worden gevraagd; niet door bedrijven. De complete en gedetailleerde uitwerking van het nieuwe concept zullen we begin 2018 bekend maken.