Info voor exposanten

Op zondag 7 en maandag 8 oktober vindt een fonkelnieuw evenement plaats voor huisdierenspecialisten in Nederland en Vlaanderen onder de naam Dibevo University. Het event draait om inspiratie opdoen, productinkoop tegen scherpe prijzen, veel humor, contact met collega’s en veel gezelligheid. Een event dat ondernemers energie geeft en dat voor een boost kan zorgen in de contacten tussen leveranciers en afnemers. En last but not least: bezoekers kunnen de gehele dag gratis eten en drinken.

Hart van Holland in Nijkerk

Dibevo University in het kort

  • Dibevo University bestaat uit een beursdeel met productpresentaties en een kennisdeel met lezingen en een vakbekwaamheidstest. Beide zijn de gehele dag van 9.00 tot 18.00 uur toegankelijk: de bezoeker mag gaan en staan waar hij wil en hoeft niets verplicht te volgen of een lezing tot het einde bij te wonen.
  • Elke University-dag geven 3 inspirerende topsprekers eye-openers over klantenbinding, klantcontact en trends.
  • Bezoekers kunnende hele dag bij de cateringpunten terecht voor gratis eten en drinken.
  • Exposanten hebben aanbiedingen die uitsluitend geldig zijn tijdens Dibevo University.
  • Bezoekers kunnen gratis hun dierenkennis testen voor de verplichte vakbekwaamheidseisen die per 1 juli 2020 verplicht zijn. Normaal kost zo’n test 25 euro per diergroep.
  • Dibevo-leden krijgen 6 gratis kaarten per onderneming. De ondernemer heeft daardoor zijn handen vrij om in te kopen op het beursdeel, terwijl de medewerkers zich laten inspireren door bijvoorbeeld een lezing over klantenbinding.
  • Vanaf 12.00 uur maken we de beursvloer extra gezellig met live muziek (met bescheiden geluidssterkte).
  • Om 16.30 begint het Happy Hour. Vanaf dan schenken we ook alcoholische drankjes en kunnen bezoekers gezellig bij- en napraten met exposanten.
  • Elke University-dag maken bezoekers kans op een grote prijs. Een elektrische fiets, een vakantie, wie zal het zeggen ;-)

Programma Dibevo University

Productpresentaties

Wij zien het beursdeel van Dibevo University als een slimme selectie van topproducten. Wat is ervoor nodig om een product te laten slagen in de winkel? Hoe presenteer je die producten op een onderscheidende manier en wat kun je vertellen over de inhoud of werking? Welke sfeer past goed bij het product en is er een manier om het overtuigend te demonstreren aan huisdierbezitters? Zit er een verhaal achter een product dat je als verkoopargument kan gebruiken?

Dibevo University - plattegrond

Direct inschrijven    Bekijk de live plattegrond

Het beursdeel is daarmee géén Dibevo-Vakbeurs met een uitstalling van de volledige productlijn. Het overgrote deel van de Dibevo-leden heeft immers de wens uitgesproken om de Dibevo-Vakbeurs tweejaarlijks te houden. Om te voorkomen dat Dibevo University stiekem toch op een reguliere vakbeurs gaat lijken, kan elke leverancier maximaal 12 units (met exact dezelfde uitstraling) huren van 3 x 4 meter. Wat niet wil zeggen dat er geen producten verkocht mogen worden in de stands. Als organisatie hopen we dat exposanten een insteek hanteren die duidelijk verschilt van de standinrichting op een reguliere vakbeurs. Maak het verschil!

Standaard standbouw

Op Dibevo University is uitsluitend standaard standbouw beschikbaar in een vernieuwde opzet (zie de impressie hieronder).

Impressie units Dibevo University

Elke stand van 3 x 4 meter wordt geleverd met:
• één triospot (is bij te draaien om objecten uit te lichten)
• stroompunt (220 V) (wandcontactdoos met drie aansluitingen)
• vermelding bedrijfsnaam (geen logo) op een bord boven de stand

• twee exposantenpassen per dag
• voor twee personen een standhouderslunch in het exposantenrestaurant

Tarieven

   Ledenprijs  Niet-ledenprijs
Rijstands € 2.750 € 3.750
Hoekstands € 3.250 € 4.250

Inschrijven

Inschrijving voor de productcampus is dit jaar volledig geautomatiseerd. In de exposantenportal kun je meteen de gewenste stands op de gewenste locatie aanklikken, vastleggen en bestellen. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Direct inschrijven    Bekijk de live plattegrond

Heb je vragen over exposeren op Dibevo University? Kijk dan eerst op de pagina ‘Antwoorden op exposantenvragen’. Toch een andere vraag? Neem dan contact op met de University-organisatie via university@dibevo.nl.

De Bibliotheek

Wat is een universiteit zonder bibliotheek? Niets toch? Daarom is een deel van Dibevo University ingericht als een bibliotheek met boeken, brancheinfo, lange leestafels, lekkere zitbanken en de catering voor koffie en thee binnen handbereik. Dit alles uiteraard in University-stijl. Een ideale plek om bij te praten met collega’s of gewoon even uit te rusten.

Dibevo University - bibliotheek

Toegang

Voor Dibevo-leden zijn de eerste 6 toegangskaarten gratis. Extra toegangskaarten voor leden kosten 15 euro (incl. btw). Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs 35 euro aan de deur en 25 euro bij voorregistratie. Dit zijn zeer bescheiden prijzen die huisdierprofessionals geen strobreed in de weg legt om de University te bezoeken.

Boeken van standruimte

Let er bij boeken van standruimte op dat het bestelproces volledig wordt afgerond. Halve bestellingen worden binnen een halfuur opgeschoond en komen daarmee te vervallen. Voorkom teleurstellingen en boek tijdig.

Direct inschrijven    Bekijk de live plattegrond

Heb je vragen over het beursdeel? Kijk dan eerst op de pagina ‘Antwoorden op exposantenvragen’. Toch een andere vraag? Neem dan contact op met de University-organisatie via university@dibevo.nl.

Openingstijden

Zondag 7 oktober: 9.00 – 18.00 uur
Maandag 8 oktober: 9.00 – 18.00 uur

Locatie

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Direct inschrijven als exposant?

Leverancier en geen tijd te verliezen? Dan is dit de kortste route naar de inschrijfpagina!

Nu inschrijven