Adverteren (met korting)

Profiteer van de naamsbekendheid van het Dibevo-Vakblad in de huisdierenbranche. Dibevo-leden uit de sectie leveranciers krijgen bovendien een aantrekkelijke korting op advertentietarieven.

Adverteren in het Dibevo-Vakblad

Het Dibevo-Vakblad is het enige professionele vakblad voor ondernemers in de gezelschapsdierenbranche in Nederland. Daardoor bereikt het Dibevo-Vakblad hele groepen gespecialiseerde winkeliers met de hoogst denkbare dekking. Ideaal dus voor adverteerders die in één klap onder de aandacht van de totale groep potentiële afnemers willen komen.

Korting

Het tijdschrift heet niet voor niets Dibevo-Vakblad: Dibevo-leden uit de sectie leveranciers krijgen een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot 15%. Je vindt de ledenkortingen op de tariefkaart.

Tariefkaart advertenties Dibevo-Vakblad 2024

Tariefkaart

De tariefkaart bevat informatie over adverteren in het Dibevo-Vakblad: lezersgroepen, lezersbereik, verschijnings- en aanleverdata en de verschillende advertentieformaten en -prijzen.

Download Tariefkaart 2024

Wil je een advies of een aanbieding op maat? Bel Alex Sitompoel op tel. 06 - 46 22 64 35 of stuur een e-mail naar a.sitompoel@dibevo.nl.

Aanleverspecificaties

De belangrijkste stelregel: foto’s en logo’s van internet zijn ongeschikt voor drukwerk. Op het scherm zien deze beelden er wellicht acceptabel uit, maar in drukwerk ogen deze zeer onscherp.

Advertenties bij voorkeur aanleveren in PDF-formaat. Houd daarbij de volgende punten in acht:

  • Bij gebruik van InDesign: zet de transparantieafvlakker op ‘hoge resolutie’;
  • Beeldmateriaal moet een resolutie hebben van minimaal 300 dpi;
  • Alle afbeeldingen moeten in de CMYK-modus staan (dus geen RGB);
  • Gebruik geen Pantone-kleuren in de advertentie;
  • Zorg ervoor dat een fullcoloradvertentie uitsluitend uit de vier fullcolor-drukkleuren bestaat. (CMYK = Cyaan, Magenta, Geel, Zwart). Extra steunkleuren converteren we naar de dichtstbijzijnde CMYK-waarde en dat kan tot kleurverschuivingen leiden.
  • Heb je een paginavullende advertentie? Denk dan aan minimaal 3 mm extra afloop aan de randen van de advertentie.

Algemene specificaties voor beeldmateriaal

  • Losse afbeeldingen aanleveren bij voorkeur in Photoshop (psd) of TIF-formaat in CMYK. Foto’s in jpg kan ook, maar dan wel in hoogste kwaliteit (weinig bestandscompressie).
  • De resolutie op ware grootte (100%) moet 300 dpi zijn. Foto’s en logo’s van internet zijn ongeschikt voor drukwerk.
  • Logo's aanleveren als vectorbestand (eps of Adobe Illustrator-formaat); eventuele tekst omzetten naar lettercontouren.
  • Afbeeldingen niet (écht niet) aanleveren in de vorm van een Word-bestand.

Dibevo-leveringsvoorwaarden

Op elke overeenkomst zijn de Dibevo-leveringsvoorwaarden van toepassing.

Download de Dibevo-leveringsvoorwaarden