Omdat je slimmer en goedkoper wilt ondernemen

Ondernemers zijn mensen die vaak alles zelf willen doen. Omdat ze vinden dat ze dat zelf het allerbeste kunnen. Het klinkt je vast herkenbaar in de oren. Maar klopt het ook echt? Ja, vaak wel! En is het nou echt handig? Nou, nee!
Man in hamsterrad

Hoe je het ook wendt of keert: groot deel van je ondernemerschap vul je met het uitvinden van het wiel. Hoe zijn dingen geregeld, bij wie moet je zijn voor welke papieren, aan welke wetten dien je je te houden, waar kun je financiering krijgen, hoe stel je een overeenkomst op, hoe richt je een winkel in, hoe kom je aan betrouwbare marktcijfers, wat is een redelijke huurprijs... en zo kunnen we vele pagina’s vullen.

Het wiel is al uitgevonden ;-)

Voor jou zijn die wielen misschien nieuw, maar als brancheorganisatie hebben wij ze al lang uitgevonden. Want zeg nou zelf: waarom zou je uren steken in het opstellen van een pensionovereenkomst om er na een incident achter te komen dat die overeenkomst juridisch niet klopt? Of waarom zou je blijven ploeteren met de inrichting van je winkel als wij je binnen een halve dag kunnen laten zien hoe je met kleine aanpassingen meer omzet kunt maken? Of waarom zou je je hoofd breken over het woud aan wetten en regels rond import van producten als wij je daar snel doorheen kunnen loodsen?

Geld harken

En ja, natuurlijk krijg je bij ons ook kortingen en ledenvoordelen. Energie, verzekeringen, beide ledendiensten waarmee je structureel geld bespaart. Soms kunnen we zelfs geld voor je binnenharken via de Dibevo-subsidieservice of je huurprijs drastisch en structureel verlagen via de Lagerehuur-bemiddelingsservice. Je zult er versteld van staan hoe vaak en hoe veel je kunt besparen. Althans, als je lid wordt natuurlijk!
 

Oké, maak mij lid!   Ik wil eerst nog wat meer info opvragen