Dierenspeciaalzaken

Dierenspeciaalzaak-ondernemers die je zijn voorgegaan vertellen je graag waarom het Dibevo-lidmaatschap zo waardevol is voor ze, en ook voor jou!

peter-de-klerck

Een investering met een verdraaid hoog rendement!

"Waar anderen de lidmaatschapskosten van Dibevo misschien zien als onkosten, zie ik het als een investering. Een investering met een verdraaid hoog rendement!

Als je mij jaren geleden de vraag had gesteld of ik de hulp van Dibevo nodig zou hebben in de toekomst: Natuurlijk niet! Met vier winkels op vier verschillende locaties zou het toch gek moeten lopen wil ik overal tegelijk in de problemen zitten. Maar het is gebeurd. En het kan iedereen overkomen. Het is namelijk on-mogelijk om in deze tijd alle regelgeving als parate kennis gereed te hebben.

Veel problemen waar je tegenaan loopt zijn te klein om een advocaat op te zetten. De kosten hiervoor zijn ook simpelweg te hoog. Maar op een gegeven moment heb je hulp nodig. En eerlijk is eerlijk, je belt vaak als je bootje al zinkt. Dibevo springt in dat bootje om je te helpen. Ze kennen de branche en leden als geen ander. Dat betekent geen week wachten op een antwoord omdat je nieuw bent bij een bedrijf en eerst tien formulieren moet invullen. Gevolg daarvan is namelijk dat je bootje al op de bodem ligt. Dibevo biedt direct een luisterend oor en handelt snel. Dat waardeer ik enorm."

Peter de Klerck | Diertotaal Utopia


Via Natura

Een klankbord voor de keuzes die je wil maken

“Mijn bedrijf groeide uit zijn jasje, dus ik gaf bij mijn huurbaas aan dat ik graag meer ruimte wilde huren. Hij gaf als enige optie aan dat ik het pand kon kopen en dat wilde ik niet. Ik had een tweejaarcontract en dat zou daarna automatisch een driejaarcontract worden. In het contract stond een opzegtermijn van één jaar. Dus voordat ik weer ergens aan vastzat, wilde ik weten wat mijn rechten en plichten waren. Dibevo heeft mij uitgelegd hoe ik de onderhandeling moest aanpakken en dat heeft goed uitgepakt. Later heb ik Dibevo weer gesproken over de stappen die ik het beste kon nemen bij een bedrijfsverhuizing en het betrekken van een nieuwe locatie. Ideaal dat je in je keuzes die je wilt maken Dibevo als klankbord kan inzetten. Door het gesprek kreeg ik duidelijkheid en nieuwe ideeën. Echt heel fijn!”

Roos Burggraaff | Via Natura natuurvoeding voor dieren


Wat zijn de ledenvoordelen?

Ik wil informatie opvragen