Omdat je het maximale uit je bedrijf wilt halen

’s Morgens de deur open zetten, met een moeilijk gezicht wachten op klanten en ’s avonds de boel weer afsluiten. Als die houding op je lijf geschreven is, dan moet je deze pagina maar snel overslaan.

Ondernemen = blijven vernieuwen

Want laten we het maar gewoon zeggen zoals het is: ondernemen in deze branche is niet voor watjes. Je moet op een energieke manier constant blijven vernieuwen en schaven aan je bedrijf. Stilstand is achteruitgang, zeiden we vroeger, maar met de snelle consumentenontwikkelingen van tegenwoordig is het uitkijken geblazen dat je niet in een spiraal naar beneden kukelt. Meer omzet, meer klanten; het is een uitdaging die je kunt winnen met de juiste input en een ondernemende geest. Een gouden formule hebben we er niet voor, maar we kunnen je wel handvatten aanreiken. En reken maar dat we dat doen. Bijvoorbeeld met (gratis) kennisdagen, workshops en trainingen, met slimme ledendiensten, met goede artikelen in ons vakblad en door jaarlijks een evenement (Dibevo-Vakbeurs of Dibevo University) te organiseren.

Nu zul je zeggen: welke handvatten heb je op dit moment voor mij in de aanbieding? Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Elke ondernemer heeft immers andere wensen en aandachtspunten. Schroom niet om te bellen. We zijn geen hijgerige verkopers – verre van dat zelfs – maar gewone mensen die van deze branche houden!
 

Oké, ik ga bellen!   Ik wil eerst nog wat meer info opvragen