Lidmaatschap aanpassen

Is je bedrijf van naam veranderd, verhuis je met je bedrijf naar een andere locatie of heb je een ander e-mailadres? Geef deze wijzigingen dan zo snel mogelijk aan ons door.

Lisdmaatschap of adres wijzigen

Ook zou het kunnen dat je door een bedrijfswijziging je huidige lidmaatschap wilt stopzetten of wilt omzetten. Stop je bijvoorbeeld met het bedrijf of je bedrijfsactiviteiten, neemt iemand de zaak van je over of ga je van je pensioen genieten dan kan dat een van de redenen zijn om je lidmaatschap te beëindigen. Scroll dan even door naar het eind van deze pagina.

Twijfels?

Een minder voor de hand liggende reden is dat je niet tevreden bent over de dienstverlening van Dibevo. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan vinden we dat natuurlijk spijtig. Kan het zijn dat je ons te weinig hebt ingeschakeld in de afgelopen periode? Misschien is het een idee om je lidmaatschap nog even aan te houden en maximaal gebruik te maken van onze diensten. Twijfel je aan bepaalde zaken? Leg het aan ons voor: gewoon even bellen naar 033-4550433. Mailen mag ook: info@dibevo.nl

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap beëindigen, dan moet de opzegging vóór 1 december bij ons binnen zijn. Opzeggen kan via het opzegformulier.