Dierbaar-middag in de Universiteit van de Geit

We nodigen je van harte uit voor de Dierbaar-bijeenkomst op dinsdagmiddag 19 april bij de Universiteit van de Geit in Hoogland (Amersfoort).

Universiteit van de Geit

Tijdens de Dierbaar-middag praten we je uiteraard bij over de stand van zaken rondom het keurmerk, maar we hebben ook drie heel interessante sprekers uitgenodigd.

Hoe kom je in de lokale media?

PR-specialist David Gribnau gaat tijdens de Dierbaar-middag uitleggen wat dé manier is om je bedrijf in de lokale media te promoten. Gribnau gaat daarbij niet alleen in op de do’s en don’ts bij het opstellen van een (pers)bericht, maar ook hoe je die media het beste kunt benaderen. En die media houden natuurlijk niet op bij het huis-aan-huisblad: waarom zou een dierenpension, dierenspeciaalzaak, tuincentrum of trimsalon niet de lokale radio en tv kunnen halen?

Hoe maak je een goede Youtube-video?

Youtube heeft meer dan één miljard unieke bezoekers per maand. Met een goed gemaakte video kan jouw bedrijf daar iets van meekrijgen. Zeven van de tien keer schatten klanten een bedrijf positiever in als ze net een video van dat bedrijf hebben bekeken. Marije de Zwaan en Corine Bruinier van IQ-Content vertellen je over deze wereld en helpen je op weg in het doolhof van de videocontent. Laat voor de verandering je smartphone áán tijdens een presentatie en dompel je onder in een nieuwe tijd.

Kortom...

...het wordt een leerzame, maar vooral ook een leuke en gezellige dag waarbij er ook gelegenheid is om bij te praten met collega-dierenpensionhouders. Schrijf je daarom snel in! En wil je een medewerker of een collega-ondernemer meenemen? Geen probleem, maar geef het wel even van tevoren aan ons door.

Programma

13.30 uur   Inloop en ontvangst met koffie/thee én appeltaart
14.00 uur   Welkomstwoord door Dibevo-voorzitter Joost de Jongh
14.15 uur   Presentatie David Gribnau
15.00 uur   Pauze met koffie/thee
15.20 uur   Presentatie Corine Bruinier en Marije de Zwaan
16.30 uur   Einde programma en tijd voor netwerken en een drankje
17.00 uur   Einde Dierbaar-middag

Wanneer en waar

Dinsdag 19 april| 13.30 – 17.00 uur
Universiteit van de Geit
Slaagseweg 4
3828 PK Hoogland (gemeente Amersfoort)