Doe mee aan het brancheonderzoek dierenpensions

Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar betrouwbare cijfers over de gezelschapsdierenbranche. Dibevo vindt dat niet alleen cijfers voor de retail beschikbaar moeten zijn, maar ook voor dierenpensions.

Dierenpension

Branchecijfers stellen je in staat om de cijfers van je eigen dierenpension te vergelijken met de gemiddelden uit de sector en daar eventueel je bedrijfsvoering op aan te passen.

Daarnaast hebben branchecijfers invloed op investeringsaanvragen bij banken en andere kredietverstrekkers. Met betrouwbare cijfers kun je laten zien dat de dierenpensionbranche serious business is waarin veel geld omgaat.

Tijd dus voor Dibevo om in actie te komen en daarvoor vragen we je vriendelijk om onderstaande vragenlijst in te vullen. Je reactie en antwoorden zijn volledig anoniem. Erewoord. Wat doen wij met die cijfers? We maken er allereerst een rapport van dat je als ‘benchmark’ kunt gebruiken, maar daarnaast vormen ze ook onderdeel van een document dat wij schrijven over hoe de sector er cijfermatig uitziet. En dat document is straks ook voor jou beschikbaar. Genoeg reden dus om de vragenlijst in te vullen!